Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 3, 2012

Anne3445 woog op het moment van schrijven 87.80 kg (bmi: 27.10).

Joepie!! De weegschaal was erg lief.... het viel me zoooo mee... wel ietsje zwaarder dan de laatste keer dat ik had gewogen, maar het was maar twee ons!!
Oke... ik ben nu nog net zo zwaar als weken geleden.... maarja.. daar gaat nu weer verandering in komen!! Ik zie hier zoveel andere enthousiaste mensen dat ik hoop dat we elkaar lekker enthousiast kunnen maken en dat we er allemaal weer goed voor gaan!
Mensen, ik ben toch even 9,5 kg lichter dan vorig jaar en daar ben ik trots op!! (ookal zijn er ook buddies die 25 kg zijn afgevallen afgelopen jaar... echt zooo super meiden, zooo knap!!!!!) En nu allemaal naar een gezond gewicht :D
xxx anne

January 3, 2012 om 03:21
Super! Wat fijn dat het meevalt, heerlijk om zonder al te veel extra ballast weer verder te kunnen gaan!
En ik vind 9,5 kilo afvallen ook heel knap hoor!! Een andere buddy van mij ken ik ook persoonlijk. Zij valt heel langzaam af, mag van zichzelf best soms wat lekkers eten maar niet teveel... Als je op zo'n manier je levensstijl kan aanpassen, vind ik dat super knap.

Succes, maak er een mooi jaar van!

Groetjes,
Onbekend
January 3, 2012 om 04:55
Hoi Anne,

Wees niet getreurd niet heel veel mensen zijn 25 kilo afgevallen :P alleen famke ken ik hahaha. Maar al had iedereen om je heen honderden kilo's afgevallen het gaat erom wat jij hebt bereikt. En bijna een kilo per maand is niet slecht hoor. Heb jij ook niet heel veel buddies die in een jaar tijd het hebben opgegeven of zelfs zijn aangekomen doordat ze de mist in zijn gegaan. Dus wees trots op jezelf met die kilo's die jij kwijt bent en dat je gezellig met veel enthousiasme in 2012 gaat starten. Op deze manier ga je heel en heel veel onsjes weer dit jaar kwijt raken.

Veel succes en je kan het!!!

Liefs

Renate
January 5, 2012 om 17:13
heeeeeeey lieve anne,

je bent er nog jahoeeee!
ik heb 3 januari mijn operatie gehad! voel me best OK eigenlijk!
vanaf nu ga ik deze site ook weer bijhouden! steeds als het druk word vergeet ik het gewoon weer!!
January 6, 2012 om 14:32
Hi An,

Goed bezig! Het is een mooie stimulans om verder te gaan! Laten we van 2012 een succesvol jaar maken! Enne nog de beste wensen!

Groetjes,

Andrea
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan