Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 3, 2012

Suuzke woog op het moment van schrijven 79.50 kg (bmi: 26.56).

Lieve allemaal,
Na een afwezigheid van 3 maanden ben ik weer even terug om de reden te melden: Ik ben 13 weken in verwachting! Mijn afvalpoging wordt dus even onderbroken, om in juli weer hard verder te gaan met de laatste kilo's! Ben de laatste weken zo moe geweest, dat ik het niet op heb kunnen brengen om te sporten, maar in plaats daarvan ben ik iedere keer lekker gaan slapen. Dat gaat nu veranderen aangezien de eerste 3 maanden nu voorbij zijn ik ik nu mijn goede periode inga, waarbij ik hopenlijk wat meer energie terugkrijg! Weer veel wandelen, fietsen en zwemmen dus! Ook qua eten ga ik weer meer opletten. Ik moet bekennen dat ik de laatste weken wat sneller aan de koek en snoep ben gegaan (nu ik toch dikker word denkt mijn hoofd dat die paar extra snoepjes en koekjes dan niet uitmaken, maar dat is dus wel!). Ik ga vanaf vandaag dus toch weer extra goed opletten dat ik gezond eet en veel beweeg, juist nu tijdens mijn zwangerschap!

Voor alle buddies, ik hoop dat het nieuwe jaar weer iedereen op het goede afvalpad brengt, aangezien het erg stil is geweest bij mijn buddies!! Verder wil ik mijn buddie Famke nog even in het zonnetje zetten, ze is vandaag precies een jaar bezig met afvallen, en heeft haar doel van - 25 kilo behaald!! Superknap!

Ik zal de komende tijd af en toe een berichtje achter laten, en vanaf juli ben ik hier weer actief te vinden!!

Veel liefs,
Suuzke

ps. Madelonie, leuke verrassing he!! x

January 3, 2012 om 03:57
Hoi Suuz,

Bedankt voor het zonnetje!


Nogmaals, super leuk dat je terug bent. En natuurlijk heel veel genieten van je zwangerschap en ik lees graag of het weer gaat lukken om wat te sporten en niet teveel te snoepen.

Nog even dit plaatje omdat ie zo schattig is:

Ik heb eens even gekeken in mijn Fitness voor Dummies boek, bij de 100 goede redenen om je in het zweet te werken:
47. Je hebt minder pijntjes, meer energie, en een positiever lichaamsbeeld tijdens de zwangerschap. Aan gewichttraining doen tijdens de zwangerschap kan helpen rug- en schouderklachten te voorkomen, en zwangere vrouwen die cardiotraining verrrichten hebben meer energie dan zij die dat niet doen, vooral in de laatste drie maanden. Daarnaast zijn fitte zwangere vrouwen positiever over hun heupen, lichaamsbouw en hun gezicht.
92. Je bevalt makkelijker. Onderzoek lijkt erop te wijzen dat de bevalling van fitte vrouwen eenderde korter is dan die van vrouwen die weinig bewegen, hoewel het bewijs nog niet definitief is. Fitte vrouwen lopen ook minder risico op een voortijdige bevalling en baby's met een laag geboortegewicht. Ook hebben ze na de bevalling minder last van depressieve gevoelens.

Nou, dat zijn toch twee mooie redenen om jezelf weer richting wat meer sporten te krijgen! En je kan je partner meenemen:
18. Je hebt meer vertrouwen als nieuwe vader. Uit een onderzoek onder 87 nieuwe vaders, bleken de vaders die trainden meer vertrouwen in hun nieuwe rol als vader te hebben dan vaders die niet trainden.

Liefs,
January 3, 2012 om 04:59
proficiat met je zwangerschap!!! Geniet ervan!!!!
January 3, 2012 om 06:20
Hoi Suuske,

Wat een onwijs leuk nieuws, gefeliciteerd met je zwangerschap.
En geniet vooral van deze mooie tijd.

liefs Sanne
Onbekend
January 6, 2012 om 08:42
Net een berichtje proberen te plaatsen, maar is niet gelukt zo te zien, dus nogmaals....
Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap en geniet ervan!!
Hopelijk begint de vermoeidheid nu echt minder te worden...
Liefs, Francis
January 28, 2012 om 01:52
Hoihoi,

Bedankt voor je berichtje. Ik hoop hier zeker in de zomer nog te zijn. Waarschijnlijk heb ik dan mijn streefgewicht wel bereikt, maar ik ben van plan om nog een jaar of zo te blijven om m'n gewicht te stabiliseren. Dus dan zal ik jou zeker ondersteunen! We kunnen dan niet meer gelijk op gaan, zoals we gedaan hebben, maar ik zal je wel komen vertellen hoe mooi het hier met het gezonde gewicht is!
Vanmorgen om 6:00 uur gewogen, was 72,4 (is net 200 gram teveel, net BMI 25,05) en daarna nog geslapen en nu gaf de weegschaal al 71,8 kg aan. Heb netjes 72,4 kg ingevuld, omdat ik - als het kan - altijd het gewicht tussen 6:00 en 6:30 uur neem. En ik ben er ook super tevreden over; het is niet zo dat er ineens weer een kilo bij zit! Ik hoop dat t zo blijft en ik snel weer echt onder die grens kom. Het is nog wel echt onwerkelijk, dat ik bijna mijn ultieme droomdoel van 70 kilo heb gehaald!!

Nou, heel fijn weekend, fijn om te lezen dat alles goed met je gaat! Goed dat je lekker beweegt en zo, schijnt wel goed te zijn en helpt je ongetwijfeld om na de zwangerschap de kilo's er weer af te krijgen.

March 4, 2012 om 14:13
Bedankt voor je berichtje!
Nu zit ik er weer even boven, zoals ik al voorspeld had, maar ik hoop in de loop van deze week weer onder de 70 te duiken. Het is echt ongelofelijk, ik heb mijn hele volwassen leven nog nooit zo weinig gewogen. Ik geniet er heel erg van!

April 7, 2012 om 10:53
Hoi Suuzke,

Hoe is het? Heb je al een bolle buik? En verloopt t allemaal een beetje voorspoedig?
Wanneer ben je eigenlijk uitgerekend?

Met mij gaat t nog steeds goed, zoals je wellicht hebt kunnen lezen. Vandaag even jammer bij de sportschool, maar ach, dat hoort er bij, en ik heb toch al veel bereikt in t totaal. Dit weekend maar even wat meer eten en daarna goed aan de slag!

Heel fijn paasweekend toegewenst!

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan