Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 26, 2005

Odette woog op het moment van schrijven 90.00 kg (bmi: 30.42).

Dagboek geopend

June 16, 2005 om 06:47

Ik zit pas sinds kort op deze site en las jouw verhaal, zeer herkenbaar, snoep in huis voor de kinderen ik probeer dan vaak dingen die ik niet zo graag lust , al is dit moeilijk omdat ik zoveel wel lust, gewoon doorgaan met die verleingen te weerstaan.
Succes, Ursie
June 30, 2005 om 06:53
Hoi Odette,

Net was ik op de verjaardagenlijst en zag ik dat er wel 9 personen jarig zijn vandaag van deze ValtAf site.
Gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag gewenst!!

Groetjes Myrheila
June 30, 2005 om 14:55
hoi odette,
proficiat met je verjaardag en nog vele jaartjes toegewenst en veel geluk met je afvalrace
groetjes pica
Onbekend
June 12, 2007 om 15:19
:hi: Odette,

Ik zag jouw naam in mijn buddy lijst en ben even bij je gaan kijken.

Ik ben maar een paar maandjes ouder en heb ook kinderen (twee meiden van 3 en 1). Na een carriere als reisleidster ben ik nu fulltime huismama en dat is echt precies het tegenovergestelde. Het valt soms niet mee, en mis mijn werk, maar mijn twee prinsesjes maken alles goed.

En inderdaad het valt niet mee om vanalles lekkers in huis te hebben en dan niets te pakken. Zelfs na al die maanden kan ik het soms niet laten de snoeptrommel helemaal leeg te eten. Had ik eerst nog allerlei lekkers in huis, voor het geval er visite kwam. dat heb ik nu niet meer. Mocht er onverwacht iemand komen, dan hebben ze pech: geen koekje voor bij de koffie (maar dan doen ze hier trouwens toch niet, maar da's een ander verhaal).
Natuurlijk heb ik nog steeds snoepjes in huis. Die heb ik op de bovenste plank in de keuken gezet, waar ik alleen met een krukje bij kan. Aan de binnenkant van het deurtje heb ik foto's geplakt van m'n dikke reet en nog een paar van die fraaie beeldjes. Ook hangt er een lijst waar ik mijn gewicht op invul en dus telkens als ik het kastje openmaak zie ik mijn gewicht en die foto's. Dat helpt wel!!

Ik heb nog steeds 's avonds last van "snoep-buien", maar probeer in plaats van naar de keuken te lopen, iets anders te doen (bellen met vrienden, douchen, in de tuin werken, huis opruimen, etc.). Als het maar niets met eten te maken heeft.

Odette, heel veel succes en niet nadenken over hoeveel kilo's er nog afmoeten, maar over hoe goed je je voelt iedere dag dat je je niet hebt laten leiden door eten.

Succes en even doorzetten, dan ben je zo weer onder de 80 :!:

:bighug: Carla
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan