Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 3, 2012

Celth woog op het moment van schrijven 84.00 kg (bmi: 26.51).


Een hele goeie morgen allemaal en natuurlijk :happynewyear06::
Heb me tijdens de jaarwisseling flink laten gaan. Oliebollen, stokbroodjes kruidenboter, toastjes met vis en kaasjes......kortom HEEEERLIJK GENOTEN :kwijl: Ik heb dus ook besloten om pas volgende week mn weegschaal weer te begroeten...haha ik durf nu nog even niet!!
Vanaf nu gaan we dan ook weer fanatiek aan de gezonde hap. Met zeker een goeie balans week om mee te starten! Vandaag dus ook de dag begonnen met 3 kiwi's en een snee brood. Moet eerlijk zeggen dat ik na het gevreet van de afgelopen dagen gelijk ook meer trek lijk te hebben. Moet deze week dus maar even goed afkicken van al dat lekkers.
Grappig trouwens dat als je de folders van Etos en Kruidvat doorbladerd er bijna alleen maar dingen in de aanbieding zijn die met afslanken en stoppen met roken te maken hebben haha. Hoe bedoel je het is duidelijk dat mensen altijd dezelfde "goeie voornemens" hebben haha. Nou voor mij maar geen hulpmiddelen om af te slanken. Het gaat zo prima. Stoppen met roken hoef ik ook niet, want heb gelukkig nooit gerookt.
Nou ik hoop dat iedereen een fijne jaarwisseling heeft gehad en natuurlijk voor iedereen een gezond en slank 2012 gewenst!


Onbekend
January 3, 2012 om 06:31
Hoi Chantal, jij en de beste wensen! En op naar je doel! Het viel mij inderdaad ook op ja. en de reclames op tv, ik heb vroeger Atkins gedaan en dat is al een wat oudere methode nu is het tegenwoordig dr frank maar Atkins heeft zelfs een reclame spotje op tv. Ook ik doe hier niet meer aan mee. Ik eet nu volgens de schijf van 5, bewust en gezond en dat gaat best. Dit jaar 'even' 20 kilo afvallen. Maar als die er af zijn ben ik nog niet klaar. Maar dan heb k wel een gezond gewicht.
Ik wens je heel veel succes!
groetjes, Laura
Onbekend
January 4, 2012 om 08:04
Hey, ook jij een gelukkig nieuwjaar gewenst!
Ook ik heb me flink laten gaan tijdens de feestdagen, gelukkig valt de schade mee, ben maar 0,8kg aangekomen!
En inderaad, overal reclames voor afslank en stoppen met roken producten :p Heel nederland gaat er weer hard tegenaan!

Heel veel succes vandaag met afkicken en gezond eten! You can do it!

Liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan