Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 3, 2012

Sissyjet woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 22.86).

Ik ben hier echt heel lang niet meer geweest, en nu ik deze website zie, weet ik ook niet hoe ik hier iets weer moet vinden!
maar het nieuwe jaar is weer begonnen, en daarbij hoort ook afvallen. Niet dat ik dat de afgelopen maanden niet heb gedaan;) ik heb er hard aan gewerkt, en zelfs al 78 kilo gewogen. Helaas heb ik er weer 4 kilo aangegeten tijdens de feestdagen. Ik wil nog steeds graag afvallen en ga nu dan ook gewoon weer door. mijn startgewicht is 82.1. ik ben vastbesloten om 70 kilo te wegen!
Ik hoop hier weer wat vaker langs te komen!
succes allemaal!

January 3, 2012 om 10:31
Heeee, wat leuk dat je weer terug bent! Ik heb een geluksdag vandaag; vanmorgen schreef ik in mijn dagboekje dat ik hoop dat mijn meest trouwe buddies van het eerste halfjaar nog eens terug zouden komen. En vervolgens reageert Suuzke meteen, om te laten weten dat ze een tijd weg is geweest omdat ze nu zwanger is, en jij komt ook weer terug. Zoals je in mijn reactie aan Suuzke al kan lezen, bedoelde ik precies jullie twee met die opmerking. En dat schreef ik eerder dan jij dit dagboekje hebt geschreven!

Met mij gaat het erg goed, zoals je in mijn dagboek zal zien is het vandaag mijn jubileum, ik ben een jaar bezig met lijnen. En met goed resultaat, er is 25 kilo af. Ik ontdek nu ook dat ik inmiddels jou ook heb ingehaald. Toen jij nog op de site was, lag jij altijd op mij voor, dus in gedachten heb ik jou ook gewoon verder laten afvallen! :haha:

Super dat je ook zonder deze site nog verder bent gegaan, en jammer dat er met de feestdagen zoveel is bij gekomen. Hoe lang heb jij feestdagen gevierd, dat je aan 4 kilo extra komt? ;)

Nou, succes met het oppakken van het lijnen, ik hoop je vaker hier te spreken! Ik denk toch altijd even aan je als ik ergens mooie taarten of cupcakes zie!

Liefs,
January 29, 2012 om 01:24
Hoihoi,

Hoe is het ermee? Zijn de kerstkilo's er weer af?
Bij mij gaat t super, misschien heb je t in m'n dagboekjes al gelezen. Sinds 3 dagen zit ik op de grens van =bmi25=, ben er echt heel blij mee! Nu door naar de 70 kg, en uiteindelijk waarschijnlijk richting de 65 kg. Alleen denk ik dat mensen in m'n omgeving dan vinden dat ik te ver door ga, maar goed, dat zie ik dan wel... Ik ga sowieso niet lager dan het ideale BMI van 22,5 of zo.

Fijne zondag!
February 13, 2012 om 00:54
Hoihoi,

Hoe is het met je? Lukt t om de laatste kilo's naar een gezond gewicht er ook af te krijgen?

April 7, 2012 om 10:04
Hoihoi,

Hoe gaat het ermee? Is t goed gelukt om te stabiliseren? Bij mij gaat t nog steeds goed, ben nu met de laatste paar kilo bezig en dan ga ik ook definitief stabiliseren. Ach, t gaat niet allemaal makkelijk, maar tot nu toe heb ik niks te klagen, ben toch mooi ruim 31 kilo kwijt in 15 maanden.

Ben benieuwd hoe het met je gaat! Een fijn en gezegend paasweekend toegewenst in ieder geval!

Onbekend
July 5, 2012 om 05:55
:verjaardagsfeest02::verjaardagsfeest01::partybow01::partybow02:
Gefeliciteerd maak er een fijne dag van Liefs Famke
July 24, 2012 om 16:30
Hoe gaat het me je? Liefs Natasja
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan