Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 26, 2005

Mysterious woog op het moment van schrijven 87.90 kg (bmi: 33.49).

:wave: het gaat erom spannen! :wave:
Zal ik het halen morgenvroeg? Nog een paar onsjes en dan zit ik onder de 70!!! :afgevallen: De weeschaal schommelt nogal tussen de 70,2 en 70,4 dus ik heb het hoogste getal maar genomen. :ikweetnietwaaromikaankom:
Het is zo warm, :zon: ik zweet contstant! Bovendien ga ik vanavond nog intensief sporten, dus wie weet wat er op de :weegschaal: weegschaal staat...
Oehhh, spannend! :? :? :? :? :? :? :? :?
Het wel lastig kleden zeg, nu ik nog zo rond als een tonnetje ben. Met zo'n weertje :zonnig: lijkt het of iedereen slank is! Ik wordt er een beetje jaloers van en houd mezelf op de achtergrond... Des te meer redenen om er keihard voor te gaan!
Heel veel succes allemaal, ik pak nu nog lekker een paar koude aardbeitjes uit de koelkast! :fridge: :smullen:
Veel liefs :roos: van Suus

May 26, 2005 om 11:16
Ha Suus,
Nou ik zal blij zijn als ik onder de 75 kom. Dat wordt voor mij een mijlpaal. Ik ben nu 76.1 ben dus afgelopen week 1.8 afgevallen. Maar vandaag voel ik me echt een drietonner. Ik zweet me te barste. En als ik in de spiegel kijk dan denk ik tjonge tjonge. Ik heb dan ook de neiging om weer gaan te snoepen. Kom dan weer in die cirkel.
Maar echt niet iedereen is slank hoor. Ben vandaag naar Jansen-Noy geweest in Sevenum , ken je die. Daar liepen toch wel 5-tonners rond hoor. Er liepen een paar vrouwen die het gigantisch zwaar hadden.
Ik kijk natuurlijk naar de iets oudere vrouw, jij naar die jonge grieten.
Ook daar zag ik zaterdag op het feest van Eva dat de helft echte dikkerdjes waren. Maar ik blijf erbij een mooi gezicht is al driekwart van het geheel. Weet je je ook nog leuk te kleden dan valt dat dikke helemaal weg. Degene die er het meest last van heeft ben jezelf.
Weet je ik heb mezelf beloofd dat als ik voor de winter 70 kg weeg ik een outfit mag gaan kopen bij ricor in Venray. Mijn favourite winkel die helaas gigantisch duur is. Dus ik ben nu al aan het sparen. Dit is een van de weinige drives die voor mij werken.
Ik ben heel benieuwd wat de weegschaal morgen zegt, je moet er wel aan denken dat als de temperatuur drastich omhoog gaan je in het begin veel vocht kunt vasthouden. Dat heeft een paar daagjes nodig. Ben heeel benieuwd. Sport ze vanavond. groetjes jose
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan