Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 3, 2012

Wembam woog op het moment van schrijven 103.50 kg (bmi: 32.67).

Hallo lieve Buddy's,

Ben hier een tijdje niet geweest omdat het een tijdje niet goed met me gegaan is. Ben echt een beetje ingestort en moest tussen de opname's van amber door zelf ook door de mangel gehaald worden.

Ze dachten dat ik een lichte Tia gehad had omdat mijn wang een beetje hing en ik moeilijk uit mijn woorden kwam. Na allerlei onderzoeken hebben we het toch maar op stress gegooid want gelukkig was er op de scans niks te zien.

Na de opname's van amber dachten we dat alles makkelijker zou worden 1 x per week en soms 1 x in de 2 weken naar het ziekenhuis en verder gewoon thuis. Maar niks was minder waar. Amber bleek allergisch voor een bepaalde chemo waardoor we in plaats van 1 x in de 2 weken 3 x per week naar het ziekenhuis moesten. Wat een domper was dat zeg. Heb de hele dag gehuild toen deze uitslag kwam. Wat zal dit zwaar worden. de periode van 3 x per week zal tot 20 maart 2012 duren dus dat duurt nog zoooo lang.

We gingen deze zware periode in en amber kreeg 1 x in de 3 weken een zware chemo waar ze de hele week ziek van is. Gelukkig kregen we na 4 weken te horen dat amber erg goed op de chemo's reageerd en dat we van 3 x in de week naar 2 x in de week mochten.
Dit komt echt heel weinig voor en we mogen echt van geluk spreken.

Met lijnen ging het niet zo goed. Tot begin November bleef ik aardig op gewicht maar daarna ben ik enorm aangekomen. weer boven de 100 terwijl ik gezet had daar nooit meer te komen. Heb weer even gedacht om weer te camebridgen maar daar heb ik momenteel echt de kracht niet voor.

Ben sinds gisteren weer begonnen met sporten en ga volgende week beginnen met diplan. Dat is 10 weken een dieet volgen en er bij sporten.

Hoop dat ik zo weer snel onder de 100 ben en dat ik mijn snaaigedrag weer kan indimmen tot 0. Als me dit niet gaat lukken wil ik per 1-4-2012 weer een poging camebridge maken. Als ik maar niet nog meer aankom. Maar het is zo moeilijk want ben zoo moe en dan pak je sneller wat lekkers en heb je moeite om te gaan sporten.

Zo zo heb ik weer even snel verteld hoe het met me gegaan is en sorry dat ik zo lang niks van me heb laten horen. Hoop het vanaf nu weer beter bij te gaan houden.

groetjes wn dikke kus wendy

Onbekend
January 3, 2012 om 08:02
Hi Wendy,

Ik ben behoorlijk onder de indruk van je dagboek. Wat een zorg voor je dochter en dan nog om jezelf. Ik vind het heel wat dat je jezelf weer naar de sportschool krijgt en er een dieet bij gaat volgen. Ik snap dat je daar even al je kracht voor nodig hebt en ik wil je dat dan ook bij alles toewensen!

Liefs van Esther
January 3, 2012 om 09:45
Wat een verhaal en dat je bent begonnen te snaaien, kan ik me heel goed voorstellen, dat is volgens mij een hele normale reactie. de eerste periode is het zo wonderbaarlijk goed gegaan en nu na deze klap dan stort je toch in.

Meid heel veel sterkte en het komt met je gewicht vanzelf goed en richt je aandacht maar allemaal op je dochter.

Knuffels Gea
January 3, 2012 om 10:09
:bloemenlijn1:

Hee Wendy,

Ik sluit me aan bij mijn voorgangsters: wat een verhaal, zeg!
Jeetje, wat heb jij een hoop (ellende) meegemaakt!
Ik leef ontzettend met je mee, meid!
:hug:

Wat fijn dat je de stap hebt genomen om hier actief terug te komen.

Wat verschrikkelijk dat het met Amber zo tegen heeft gezeten, ben wel heel blij dat het momenteel wel goed met haar gaat.

En wat schrikken, dat jij die lichamelijke klachten kreeg, en dat ze dachten dat het een tia was, gelukkig was dat dus niet..... tjonge, wat stress kan veroorzaken, hè!

Ik snap goed, dat je erg depressief en moe bent geweest door dit alles, het is ook verschrikkelijk allemaal.

Trouwens.... ik vind het nog knap dat je "maar" 10 kilo bent aangekomen!
Ja, oké, enorm vervelend dat je boven de 100 bent gekomen, maar dank God is er geen 20 kilo aan, want meid, geloof me, dat had natuurlijk ook heel goed gekund!

Ik snap goed, dat jij niet aan Cambridge begint, hoor, dat is volgens mij voor jou voor dit moment gewoonweg te veel. Ik vind het überhaupt al knap dat je weer bent begonnen met sporten, en dat je volgende week gaat beginnen met Diplan: veel succes, meid, je kunt het!

Met mij gaat alles goed, ik heb mijn streefgewicht bereikt, en ben nu aan het balansen, bezig aan Ons BalansLeven.

Verder zitten Marc en ik op dit moment middenin onze 3e ICSI-behandeling, op 13 januari gaan we weer naar het ziekenhuis voor de 1e echo om te kijken hoeveel gezonde eitjes er groeien etc, en dan zal begin februari ongeveer de terugplaatsing van de bevruchte 2 embryootjes zijn, omdat ik voortaan geen hoge risico zwangerschap meer ben, mogen wij deze keer 2 embryootjes terug laten plaatsen in plaats van 1, dat verdubbelt de kans, en daar zijn wij héél blij om.

Tot slot.... dat je niet gereageerd hebt.... meid: is al goed, heel begrijpelijk, echt!
Ik neem je helemaal niets kwalijk, ik wens je alleen maar alle kracht en succes van de wereld toe om al je dromen en doelen voor 2012 te verwezenlijken waar je zelf invloed op uit kunt oefenen.

Trouwens, ik heb zojuist ook aangeklikt, dat ik jou wil "volgen", jij had dat bij mij ook al aangeklikt, dus vanaf nu zijn we weer buddies, leuk!

Ik ga weer verder, en wens jou een hele fijne dag vandaag toe,
heel veel succes met alles, lieve Wendy,
en tot de volgende keer maar weer!

Liefs,

:zonnetje1972:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan