Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 26, 2005

Eva woog op het moment van schrijven 92.60 kg (bmi: 27.06).

helaas, ik maak de 3 weken vetvrij.com niet af
morgen ga ik nog wel hoor, maar vanavond: BARBIEKNOEIEN
jaaaaaaaaaaaaaaa

May 27, 2005 om 02:26
En, was 't lekker? Kan haast niet anders na die weken vetvrij! Je gaat wel goed he, lekker hoor ik wou dat ik het weer zo kon aanpakken. Echter ik hang echt wel op een drempel. Kom niet snel boven de 95, als dat wel zo is dan gaat het er ook weer makkelijk af. Maar eronder komen dat lijkt een onmogelijke opgave. Zeker omdat ik m'n dieetje niet volhoud :zucht:

Groetjes, :dag: Wanda
May 27, 2005 om 03:08
Shiiiiiiiiiiiiiiit heeeeeee, en jij was nog wel "the Last Woman Standing" Nou ja, je hebt het er van de velen het beste afgebracht ............. geeft toch ook wel een kick.

Dus ju, barbeknoeien ......... dan voorspel ik jou veel skijterij de komende dagen, ha ha ha :wachtenopwc:. Dat gaat er hoogstwaarschijnlijk wel inhakken. Sla maar flink wat :wcpapier: in. Volgens mij hebben ze een aanbieding bij de Super de Boer (?????).

En die tocht is idd in de buurt van Buitenpost, Kollum om precies te zijn. Ik loop deze week de vierdaagse al met de kids en dan doen we als toegift zaterdag nog een tochtje van 20 km. Dus als je zaterdag niks te doen hebt ????? Kom naar Kollum en moedig ons met zijn 10-duizenden (of zoiets) aan (ik ben diegene met de zonnebril :gluurder:). En mocht je me onverhoopt niet kunnen vinden dan kun je altijd nog naar de HEMA in Kollum (je ziet het ik volg je overal, ha ha):D. En waar heb je eigenlijk die expositiet ? Ik zou het wel willen zien hoor;

Hoed:goeiedag:
:kont:
Laarzen

Nou Eefje, ik wens je veel blotejurken weer ! Ik hoop dat het meevalt met de skijterij anders kun je je pot wel in de tuin zetten .....

Groetjes,

Duck

May 27, 2005 om 03:10
expositiet, ha ha het was eigenlijk een tikfout maar nu ik er over nadenk .........................
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan