Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 3, 2012

Strunkie woog op het moment van schrijven 73.50 kg (bmi: 28.36).

Gelukkig Nieuwjaar!!! Hopelijk is 2012 al goed geweest!


Ja hoor, wat ik had voorspeld is uitgekomen. In het weekend bij de schoonouders ben ik meer bijgekomen dan in de hele feestperiode ervoor...
'k Moet wel zeggen dat de schoonmama haar best heeft gedaan, het was gourmet maar er waren veel verschillende soorten fruit en groentjes, voor mij waren er veggie nuggets gehaald en er was ook lekkere notenkaas voor op een broodje te smelten. Voor de vleeseters was er eendenborst.
Maar... De dag erna was er zo'n bloemenbroodje (mijn absolute favoriet, die zachte bruine en witte bolletjes samen in een bloemenvorm gebakken) ei en kaas voor ontbijt, uitgebreid aperitief en daarna lamsbout/veggie nuggets met frietjes en een salade van witloof en veldsla als middageten. Toen kon ik al bijna huilen, het was echt veel teveel. De nuggets heb ik afgeslagen en toen was mijn trucje echt nodig want ik zat nog overvol!! Een schep frietjes en een schep salade en dan maar kleine hapjes, lang kauwen en telkens verspreiden zodat het lijkt alsof het bord altijd vol ligt. Normaal eet ik zo niet, maar nu was het echt nodig... Toen ik op die manier klaar was, was de rest nog bezig! Toen was er nog Bailey's en koffie en koekjes en toen zijn we gevlucht :P Ons dochtertje was toch doodop, ze had er nood aan om even rustig thuis te zijn. Ze is trouwens superbraaf geweest, zat gezellig mee aan tafel, proefde echt alles (behalve de foie gras, als veggie moet je je strijd kiezen en ik heb deze gekozen. Die brol komt niet in ons huis en ook niet in mijn kind) en sliep gewoon door het vuurwerk heen én het was de eerste keer dat ze daar in de logeerkamer alleen sliep. Ze gaf geen kik en was zelfs blij om lekker neer te liggen met haar lievelingsdekentje en slaapbeestjes, we zijn echt superfier op haar :verliefd:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan