Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 3, 2012

TheresiaGemma woog op het moment van schrijven 76.20 kg (bmi: 30.91).

Zo even mijn dagboek in een verkorte versie van de afgelopen weken. Het ging allemaal goed, tot eerste kerstdag. Toen hadden we een kerstontbijt voor 16 personen.
Het was echt heel leuk en naast wat ik zelf had verzorgd namen de gasten ook nog van alles mee.
Mijn schoonzusje en familie uit Italië had natuurlijk kerst koekjes en Pannetone. En ik had zelf ook brownies gemaakt. en dan natuurlijk de andere gebruikelijke lekkere broodjes en zalm enz enz....Dus even einde Montignac!!

tweede kerstdag met de kinderen en aanhang boullionfondu en kaasplankje.....

derde kerstdag mijn peettante 85!
hele dag geholpen (met het opmaken van de hapjes en brownies) en om 5 uur werd er een buffet bezorgd, met zoveel lekkere dingen en eigenlijk te weinig gasten..dus ik weer helpen...opeten.de volgende dag op vakantie, een weekje, we begonnen in Mullhouse frankrijk. s'avond een lekkere crépe met vlees en één halve met ijs en chocolade.

Volgende dag toch maar door naar schoonzusje die zelf uit Parijs moest komen. Wij boodschappen gedaan en toen ze thuis kwamen stonden de spruitjes te dampen op tafel...

De volgende ochtend met haar samen naar de super voor oliebollen meel en frituurpan. Daar werd ik gebeld dat Nel was overleden. Hartstilstand! een "tante" van 64 jaar. Onbegrijpenlijk, stond midden in het leven. de lol was er goed af.

Toch hebben we in Italë oud en nieuw gehouden, ook vuurwerk en....fondue met hollands slaatje.

Nieuwjaarsdag toch maar naar huis en niet zoals we van plan waren via leuke plaatsen maar in Baden-baden overnacht lang de snelweg. Flinke verkoudheid opgelopen, en daar dus met asperine en asbachuralt ofzoiets (40%)om 20.30u naar bed.2 januari verder naar huis, en even bij Nel langs om te condoleren.

zo was het begin van dit jaar dus even niet belangrijk voor mijn gewicht. Ben nog niet helemaal fit en hebben morgen eerst een begrafenis,

dan maandag beginnen ze eindeljk met de "verbouwing"en woensdag is mijn man weer jarig. ...En dan ga ik weer wegen.......

Dus vraag ik mijn budy's begrip voor het niet invullen maar als ik weer begin reken ik wel weer op steun en zal ik er ook voor jullie/jou zijn die paar kilo moet toch kunnen lukken in dit nieuwe jaar en zelfs voor de zomer!!!!

groetjes":knipster:

January 6, 2012 om 03:44
Wat een verdrietig einde van 2011, gecondoleerd met het verlies van je tante.
Snap wel dat je hoofd helemaal niet staat naar een weegschaal en alles wat daar bij hoort, wat is er dan nog belangrijk.
Verder wens ik je (jullie) heel veel sterkte met de verbouwing en ondanks alles toch ook een leuke verjaardag van je man.
Liefs Anneke
January 12, 2012 om 07:33
Hej Térèse, nog geen weegdag geweest sinds 3 januari? Hier gaat het nog niet, blijf net boven de 77 kilo en dat zijn er een paar teveel, maar heb wel het idee dat mijn snoeplust een beetje aan het afnemen is. Al heeft manlief gisteren bij het "hamsteren" bij Appie toch weer chocolade gekocht:( Ik zei ook niet dat ie het niet moest doen, maar slim is het niet. Hopelijk zien we je hier snel weer terug, tot die tijd veel succes!
Liefs Anneke
January 12, 2012 om 09:22
Haha, zoals wij hier in Brabant zeggen: ge bent me er toch een:) Maar oke, als het maar lekker is wat je eet en er geen spijt van hebt, dan komt het wel goed met jou!
Onbekend
January 22, 2012 om 09:25
Hallo,

Ik zag je bij Anneke53, die net als ik ook in een dip zit, ik lees nu waarom jij in een dip zit en ik kan me dat ook wel voorstellen, allereerst dan gecondoleerd.
Ik heb je buddie gemaakt, want ik ben op zoek naar gemotiveerde buddies, ik voel me zelf nu even een slappeling.

Ik zie dat je al 31 kilo kwijt bent. Ook je best gedaan tot aan de kerst, bij mij net zo. 8 kilo afgevallen tot aan kerst en vanaf die tijd kwam er de klad in en wil het niet meer.

Groetjes Jen
January 22, 2012, gewijzigd door Anneke53 op January 22, 2012 om 15:23
Hallo Thérèse, tis toch wat met ons he. Schrijf ik vanmorgen mijn dagboek, met alle goede voornemens in mijn achterhoofd, krijgen we laat in de middag bezoek van mijn schoonzus en zwager en hup, daar staat de friteuse alweer aan. Lekker goulashkroketje, frietjes erbij, lekker wat Yofresh (is heel light!!!) erbij, glaasje wijn (2 dus) en weg alle goede voornemens.
Maar morgen is het weer maandag en ja, we gaan weer een poging doen; 3x daags (gezond/normaal) eten, af en toe een tussendoortje (appeltje, sinasappeltje, mandarijntje e.d.) en vrijdag weer op de weegschaal, niet eerder, want dan vrees ik dat ik meteen niet meer gemotiveerd ben:) Ga jij weer met Montignac aan de slag, of toch maar weer "gewoon" gezond en verstandig eten. In ieder geval succes en vrijdag lees je meer (of als het nodig is eerder:) Fijne week!

ps wat is bi....bl...???????? o haha ineens weet ik het :kont: of zoiets in ieder geval:)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan