Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 3, 2012

Martine1959 woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 24.51).

Ook met Oudjaar heb ik me kunnen beheersten. Normaal gegeten 's avonds, om 12 uur maar 1 glaasje bubbels en geen snacks. Omdat mijn zoon nog naar een feest ging, bleven er veel lekkere hapjes over. Die lagen de volgende dag te lonken...En ben ik het nieuwe jaar niet zo goed begonnen. Te veel kaas bij de lunch genomen en 's avonds nog een handje nootjes. Maar al met al ben ik tevreden. De schade zal wel meevallen. Ik weeg me pas zaterdag dus dan heb ik nog een paar dagen om weer in het gezonde ritme te komen. Wel jammer van het slechte weer. Ik was van plan om tijdens de lunchpauze een flinke wandeling te maken, maar daar zag ik van af. Morgen ga ik weer naar de sportschool, flink trainen. Dat moet ook helpen!

January 3, 2012 om 08:46
hallo martine,

ook voor jou de beste wensen enne even weer in het ritme komen, maar dan komt het weer goed!

groetjes
:sandra1976:
January 3, 2012 om 09:50
Tsja een mens kan zich niet altijd beheersen, en ik vind dat je het fantastisch gedaan hebt. Je hebt je bijna alle dagen kunnen inhouden - en een beetje genieten hoort er ook bij.
Succes in de sportschool. Ik ben gewoon de regen ingegaan voor mijn wandeling.... voelde wel stoer eigenlijk :)

Leuk om het gezicht van Yakult te zijn op valtaf! Voelt het nu ook anders om je dagboek te schrijven? Leuke community trouwens, ik heb al een tip geschreven om een boekje in de wacht te kunnen slepen misschien!

Succes weer!

Jolijt
January 4, 2012 om 02:05
Hallo Martine,

Op de allereerste plaats nog de allerbeste wensen voor 2012 met een goede gezondheid, bloeiende econoie en ... een slank lichaam.

Wat prachtig dat je je zo hebt kunnen beheersen met de feestdagen, dat was bij mij wel anders, maar inmiddels zit ik weer redelijk op track en is de eerste kilo (vocht weliswaar) eraf weer een feit. Dat geeft je zo'n lekker gevoel om weer door te zetten.

Het weer is inderdaad knap slecht, maar vandaag zou het althans hier even een rustig moment geven, hond pakken en er voor gaan dus.

Heel veel succes met afvallen en we spreken ons weer.

Liefs christel
January 4, 2012 om 04:08
Ja, het voelt wel anders om nu mijn dagboek te schrijven. Ik denk wat meer na voordat ik iets opschrijf... En ik zal het proberen wat vaker te doen nu. Maar het belangrijkste is nog dat ik me verplicht voel om ook echt af te vallen! Zoveel meer mensen letten nu op me, ik moet wel! Geen smoesjes meer!
January 4, 2012 om 09:04
Wel een heel goede stok achter de deur dus!
January 7, 2012 om 09:25
Fijn zeg dat je weer wat hebt kunnen wandelen, en nog veel fijner dat de hond ook weer mee kon. Nog heel veel fijne wandelingen met de hond toegewensd voor dit jaar!
January 7, 2012 om 11:25
Bedankt voor je reactie..... ik eet heel veel groenten en vezels dus die obstipatie is heel vreemd voor mij (maar beter dan al die vrienden en bekenden die momenteel buikgriep hebben...). Nee dit was een onvervalste en niet te temmen vreetbui. Overkomt me niet vaak meer. De koelkast lag vol gezonde knabbels en ik moest zo nodig achter uit de kast dat pak soepstengels opvissen..... nee, maar gauw vergeten deze actie......
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan