Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 3, 2012

Marij86 woog op het moment van schrijven 88.00 kg (bmi: 28.09).

Ahhhhhhhhhhhhhh.. Ik word gek.
Ik was ahct pakken suiker afgevallen met een beetje hulp van Sonja en een berg wilskracht van mezelf en ja, het stond me ontzettend goed. Tijdens de feestdagen heb ik de teugels toch weer een beetje losgelaten en het resultaat is dat ik nu na twee weken onverstandige keuzes nog maar 5 pakken suiker kwijt ben.
Teugels mogen dus weer wat strakker aangespannen worden.
Ik heb het niet zo op paarden trouwens, evenals de teugels strakker aantrekken. Het eten smaakte allemaal toch wel weer erg lekker! Varkenshaasje hier, chocoladekransje daar. Uit logeren en dan maar een zak chips pakken omdat ik dat weet te vinden.. Tja, eigen schuld dikke bult.

Gelukkig is de pret weer voorbij kan de boom worden opgeruimd en zijn de kransjes en chocoladeblaadjes (jammm!!) op. Hallo zuurkool en saaie aardappelen! Hallo crackers en sandwich spread. Bakken saaie yoghurt opgevrolijkt met een banaan. Ach zo moeilijk is het allemaal niet en eigenlijk best lekker. Je smaak gaat erop vooruit, je proeft dingen beter als je af en toe eens iets mag ipv elke dag. Je geniet meer en je gaat er beter uitzien, ik zeg dubbele winst! Wopsa! Thats the spirit!

Kortom, geef me nog een paar weken en dan zie ik er net zo mooi uit als ik eigenlijk ben, alleen dan zichtbaar voor iedereen! :D Wopsatoekietee!

iedereen veel succes! En als afvallen je goede voornemen is wens ik je veel succes! Zoek een manier die voor jou vol te houden is. Voor mij werkt Sonja erg goed omdat dat me voorschrijft wat ik mag eten en ik daar mijn hou vast aan heb, maar wat voor de één werkt hoeft niet voor een ander te werken. Iig ik wens een ieder heel veel succes en een zeer gelukkig gezond en liefdevol nieuw jaar!
Geniet!
Van jezelf ipv van eten! :D

xx


January 3, 2012 om 10:59
Ook een superfijn nieuw jaar voor jou!
Wat een opbeurende vrolijke tekst, dankjewel!
Zo zal ik voortaan aan je denken als ik de yoghurt opvrolijk met banaan.
En 5 pakken suiker vind ik al heel wat! Je bent zó weer aan de 8 pakken, of misschien zelfs wel meer.

Ik was nog niet op streefgewicht, hoor. Ik was dit jaar slechts 5 kilo afgevallen, dus heb ik dat officieel uitgeroepen als streefgewicht. Als ik dit jaar weer zo'n 5 kilo kwijtraak, zit ik pas eind 2014 op mijn echte streefgewicht, hihi...
January 3, 2012 om 12:27
Kom op Marij!
Je kunt het. Het gaat je weer lukken. Eigenlijk valt de schade nog mee als je je écht niet hebt ingehouden.
Heel veel succes en nog a:happynewyear08:
:l:iefs :t:joepie

January 3, 2012 om 12:55
Hey Marij
jij ook nog gelukkig en liefdevol nieuwjaar gewenst!
och jeetje ook al 2 slechte weken gehad ik ook hoor ben ook weer 3 kg aangekomen pff, oliebol hier chocolade daar enzovoort.
vanaf gisteren 2 Januari de knop weer omgezet en nu inderdaad weer strak trekken die teugels hihi ;).
we gaan erweer voor! en wat je bent aangekomen zijn de losse kilo's die heb je er nog wel een keer af ;).
heel veel succes! en ik hoop dat je dit jaar je doel mag bereiken!

Liefss Xxx Marijn
January 3, 2012 om 13:50
Hoi Marij,

Ja, ik had je hier wel verwacht, ergens deze week... ;) Tja, december is geen makkelijke maand voor iemand als jij, die ervoor kiest om het afvallen te combineren met zo af en toe wat lekkers... Dan slaat de balans heel snel door als er zoveel lekkers te halen valt.
Gewoon nu weer met opgeheven hoofd verder gaan en dan gaat t vast weer goed!

Fijn dat Sonja goed voor je werkt, ik vind het helemaal niks, dat alles dan zo voorgeschreven staat. Voor mij werkt t perfect om alles zelf uit te vinden, daar leer ik het meeste van en ik hoop dat ik het daardoor ook in de rest van mijn leven toe kan passen.
Voor dit jaar is mijn plan om de laatste kilo's nog af te vallen. Is niet echt een goed voornemen, ik weet gewoon dat ik het ga doen. Het is het afgelopen jaar zo goed gegaan, dat ik gewoon doorga met waar ik mee bezig was. Lekker sporten en gezond eten, net zo lang tot ik tevreden ben met m'n eindgewicht.

January 4, 2012 om 05:44
O wat jammer :(
Aan de andere kant, je bent nog steeds 5 kilo kwijt! Ik was 11 pakken suiker afgevallen en álles weer aangekomen. Zorg dat dat niet gebeurt! Dan moet je weer helemaal opnieuw beginnen.. Gewoon doen alsof je nooit bent aangekomen, maar nu zit op 5 kilo :) Bovendien: wat je snel aankomt is er ook snel weer af! Als je een week extra hard je best doet wil ik wedden dat er al weer 1 a 2 kilo van af is :)

Veel succes!!

:renee15:
Onbekend
January 8, 2012 om 15:39
Happy Sonja Bakker :), meis je kunt het, we moeten beide toch echt wel een keer onder die 80 KILO komen hoor !!

Liefs Ivy
January 31, 2012 om 10:35
Hee Marij!
:hoegaathetmetje:
Hopelijk blijf je ervoor gaan! Al is het nu berekoud, de mooie lente en warme zomer komen eraan en dan wil je toch lekker je flodderjurkjes aan doen?
Kom op meid, je kunt het!
:yougogirl:
:l:iefs :t:joepie

March 7, 2012 om 01:23
Kom je nog weer eens terug??
January 4, 2013 om 14:56
Hee Marije,
Nou, misschien is het verhaal dat je hierboven schreef wel weer van toepassing. In ieder geval alle nieuwjaarswensen kun je ook voor dit jaar in je zak steken! Ik heb ook ongeveer een heel jaar mijn nues niet laten zien, en heb lekker door zitten smikkelen.. geen afval stress of opgeheven vingertjes. Heerlijk wat een rust was dat! En dat heeft me wel wat kilootjes opgeleverd, maar toch was ik niet zo zwaar aangekomen als dat ik dacht. Ik begin gewoon weer opnieuw. En wat doe jij tegenwoordig? :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan