Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 3, 2012

Alyne woog op het moment van schrijven 65.30 kg (bmi: 23.70).

Zo mn neus echt vol van mijn lichaam, conditie opbouw ging 2 weken goed tot ik helemaal nergens meer enregie voor had en dus ruim 4 kg ben aangekomen imo door vocht gezien spieren niet zo snel groeien en ik niet anders of meer heb gegeten.

en mij komende week aan het martelen met een weekje theevasten en dan begin ik met het Bloedgroepen Dieet. En vanaf maandag weer beginnen met conditie opbouw.

January 3, 2012 om 12:47
Die nieuwe valtaf site is niet echt optimaal... Dagboekberichten schrijven is een crime en vind nergens waar ze te wijzigen zijn.
Onbekend
January 3, 2012 om 13:48
Hoi,

Ik las toevallig je berichtje rechts in de kolom "recente dagboeken" en mijn aandacht trok door het stukje: conditie opbouw ging 2 weken goed tot ik helemaal nergens meer energie voor had.

En dan lees ik ook nog je stukje dat je je tekst niet kan wijzigen en dus dacht ik: zal ik eens even reageren, want toen ik er achter kwam dat de site veranderd was, kon ik ook het een en ander niet meer vinden.

Als je een berichtje hebt geschreven zie je onderin je tekst 3 blokjes, een agentje, een schriftje met pen en een rood kruisje, dat schriftje met pen daar klik je op en zo kun je je tekst wijzigen.

Wat betreft dagboekje schrijven is bij mij ook nog een crime, want als je vakje vol is, en je ziet je tekst niet meer, moet ik elke keer naar beneden scrollen, ik maak mijn tekst eerst in een tekstbestand, word of office en dan knip of kopieer ik mijn tekst naar valtaf.

Ik weet niet wat je hebt gedaan om je conditie op te bouwen, maar ik lees iets over spieren, misschien krachttraining, je spieren wegen in ieder geval zwaarder dan vet, ik ben in 2007 ook gestart met 3 tot 4 keer per week krachttraining en de 1e keer was ik ook ruim 3 kilo aangekomen, wow, dacht ik, maar na een tijdje val je weer af en krijg je er een heel leuk slank, gespierd lichaam voor terug. ( zolang je dat volhoudt natuurlijk) ( zoals bij alles)

Succes met alles, groetjes Jen
April 25, 2012 om 08:28
Hey, Thanks!

En ik ben gaan hardlopen, dus binnen 2 weken 3 kg spieren extra lijkt mij zeer onwaarschijnlijk.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan