Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 26, 2005

Monalisa woog op het moment van schrijven 78.80 kg (bmi: 26.03).

Het is hier al bloedjeheet 33C. Echt warm.
Mijn dagje uit vandaag ging niet door. Dus ben ik maar eens goed gaan poetsen, dat was al lang niet meer gebeurd. Heerlijk als je het gedaan hebt. Toen zag ik die kale tuin en ben allemaal ouderwetse planten gaan kopen, ridderspoor, van die oude romige rozestruiken, jasmijn, vergeetmenietjes. Toen ik klaar was ben ik met een glas spa citrus (1ccal) gaan zitten genieten. Echt gezellig. Dit maakt mijn dag een beetje goed. Vanmiddag dacht ik nog even naar Jansen-Noy een leuk hemdje kopen. Helaas alles wat ik aandeed zag niet uit. Ik leek wel een drietonner, mijn haar zat ook niet en ik had me niet opgemaakt, echt 3x niks. Nu zit ik weer thuis een beetje te kniezen. Dit is normaal aanleiding om te gaan snoepen en daar moet ik mee uitkijken want ik wil toch heel snel onder die 75 komen. Als ik voor de winter 75 kg weeg heb ik mezelf een outfit beloofd bij Ricor in Venray, mijn favourite winkel maar gigantisch duur en zeker geen grote maten. Dit is een van de redenen dat ik wil afvallen. Hele leuke boetieks gaan maar tot maat 42. En vallen ook nog klein uit vaak. Dus ik ga ervoor.
Gisteravond belde een vriendin dat ze een boetiek wil gaan opstarten en ze vroeg of ik mee wilde helpen en de inkoop wil gaan doen. Nou ik viel van mijn stoel. Mode is mijn grootste hobby. Ik heb eerst in de gezondheidszorg gewerkt (nu weer) maar ik heb ook een aantal jaren in een paar boetieks gewerkt als manager en inkoopster. Heerlijk. (toen had ik ook altijd maatje 38) Het liefst had ik een eigen zaakje gehad maar dat kon bruin niet trekken. Dit is wel een uitdaging, al is het alleen maar als hobby. Ben benieuwd.
Zo ik ga eens kijken welke maaltijd ik op tafel kan toveren.
Het is barbequeweer maar dat is toch te gevaarlijk voor me.
Het zal iets gemakkelijks en dieterigs wordne.

May 26, 2005 om 13:20
Hoi Jose,

Dat kent iedereen dat je gaat shoppen en dat het allemaal toch niet staat, kan me voorstellen dat je normaal dan zou gaan snoepen, dat zou ik ook hebben, maar goed dat je het niet gedaan heb.. ff sterk blijven,zodat als je de volgende keer gaat shoppen je trots op je lichaam kan zijn. :helekkerding:

Leuk dat je vriendin jou heeft gevraagd. succes ermee iniedergeval..

hoop dat je nog iets lekkers heb gemaakt :kokkerellen:

Groetjes Patricia
May 26, 2005 om 15:25
Hoi Hoi!
Bedankt voor je berichtje! :knuffel:
Die 75,0 kg zie ik al in zicht komen voor je! Je bent al zo lekker bezig!
Ik weet niet precies waar Ricor zit in Venray en aangezien ik student ben kan ik het toch niet betalen. Goed van je om zo'n streven voor je zelf te plannen. Ik zelf heb dat ook. Als ik minder dan 65 weeg wil ik naar de spiekerbox in Venray. Jahaa, daar hebben ze leuke kleding voor mijn leeftijd. Ik vind wel dat Venray maar weinig jeugd-kleding heeft. Niet getreurd, ik woon ook in Tilburg en hier kan je heel goed winkelen!
Ik denk trouwens dat je wel eerder onder de 70 zit! Voor de herfst misschien!? En dan de hele winter het vasthouden of nog wat kilo'tjes eraf... :afgevallen:
OOOH Jeeh, ik heb op dit moment zo'n zin in chips, pinda's of iets anders zouts! Help! Ik heb gelukkig nix nakkes nada in huis, maar het spookt constant door mijn hoofd om nog even snel iets bij het tankstation te halen. Ik doe het niet! Vanavond lekker gesport en dat wil ik nu niet verprutsen. Ik pak wel een spa-rood. Mijn lichaam screeuwt geloof ik om natrium, vandaar dat ik zo'n zout-snackbehoefte heb.
Nog even wachten en dan is dat tankstation dicht, pfff :pf: ben blij als het zover is!

Hoe gaat het verder met de stage en de sollicitatie bij vrouwengevangenis de Peel?

Heel veel succes! (+) op naar de 75!
Groetjes :roos: van Suus
May 27, 2005 om 10:09
Hoi hoi! :afgevallen:
Ik kan ook een douche gebruiken!!! Heerlijk dat koude water, ik duik er zo onder.
Heel veel plezier dit weekend, ik ga morgen naar de Efteling dus dat zal leuk worden!!! :)
Veel groetjes van Suus :dag:
May 28, 2005 om 13:12
Heyyyy,

leuk he dat we redelijk gelijk lopen... samen gaan we er zeker voor.. had vandaag een dipje ( door iets wat gisteren gebeurd is) normaal zou dat reden zijn om me te verwennen met allemaal lekkers, maar ik heb me goed gehouden, heb alleen japanse nootjes genomen...

wat houdt dat in het ziekenhuisdieet ?
Is dat avivitten hetzelfde als de hypoxy ?

jij ook een fijn weekend ! tot snel
May 29, 2005 om 12:59
En... hoe was de rest van het weekend? :zon: lekker genoten? :zonnen:
Groetjes :dag: van Suus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan