Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 26, 2005

Snoepkont woog op het moment van schrijven 62.00 kg (bmi: 23.34).

baaldag vandaag niet te geloven.
Rotdag op het werk (gelukkig maar een halve), schoonma mocht niet meer naar huis vandaag waarschijnlijk pas maandag op zen vroegst, een vechtgenoot die sjacho rondloopt, een dieet die ik zat ben. Mocht ik eindelijk wat snoepen is de appeltaart op, balen. Maarja het is prachtig weer, de kindjes zijn hartstikke lief en straks ga ik nog een uurtje paardrijden dus de afsluiting zal beter zijn, tenzij er nog wat gebeurt.
ik hoop dat jullie dag beter verlopen is dan de mijne!!

succes verder en saluu.

May 26, 2005 om 14:34
En dan ook nog eens niet afgevallen zie ik. Is het niet goed gegaan met schoonma? Volhouden met het dieet. Je bent al over de helft!!!
May 26, 2005 om 15:45
nou ben het dieet op zich ook al beu hoor Bas was vanmiddag heerlijk aardbeien aan het eten (je zou zeggen makkelijk 0 punten maar goed dit mocht dus niet en daar baal ik nu wel van , bij warm weer lekker een meloentje, mijn sla begint ook mijn keelgat uit te komen wordt morgen al de 4e dag sla maar goed geloof niet in 5 kg afvallen want ik zit zelfs 3 dagen op 20 punten 2 meer dan ik normaal mag maar goed heb ook eens een dag van 14 en 10 gehad dus het zal wel de samenstelling zijn denk ik.
Sterkte met je schoonma en je big diet.
En tegen echtgenoot zeggen het is mooi weer dus je mag best wel het zonnetje in huis zijn.
May 27, 2005 om 13:49
Alles goed? Nog onsjes eraf. Bij mij nu totaal 1,8 kg. Is nog een beetje weinig maar ik ga alle 10 dgn volhouden. Kunnen jullie trouwens zondag 12 juni naar de efteling?
May 28, 2005 om 02:45
Check je mail, het wordt toch zaterdag de 17 e als het goed is. Hoe is het met de dalende lijn, en met je schoonma? Succes in ieder geval.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan