Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 26, 2005

Katja woog op het moment van schrijven 65.00 kg (bmi: 23.88).

:hallo:

Daarnet naar de gebedswake geweest van de grootvader van een collega. Zij was erg gehecht aan haar grootvader. En het is maar een kleine moeite als je het bekijkt om even langs te gaan, terwijl het voor de persoon in kwestie veel betekent om een bekend gezicht te zien. Ik weet nog hoe dat bij mij was toen mijn grootvader gestorven was.

Vandaag me ingehouden qua eten, de laatste dagen iets teveel afhaaleten gedaan. Nu gewoon boterhammekes gegeten. Morgen spaghetti. En dan een spellekesavond met vrienden! Dat zal wel tof worden! Een mooi begin van het weekend.

:knuffel:
Katja


May 27, 2005 om 02:08
Lieve Katja

Het wordt een erg lekker weekend met veel :zonnig:. Geniet ervan, voor je het weet is het weer voorbij met het mooie weer.
Maak er een gezellige avond van.lol

Groetjes *###CLIFFORD###* :haveaniceday:
May 27, 2005 om 03:29
:hallo: Katja,

Wat attent weer van jou. Het is inderdaad hartverwarmend als mensen dan even bij je stilstaan. Toen mijn moeder stierf, zag ik ook de gezichten van mensen die zich de moeite hadden genomen er te zijn. Heel fijn!
Goedzo even rustig aan met eten. Tja, te vaak afhaal lijkt me ook niet zo gezond. Maar van de andere kant, je blijft mooi op gewicht en als je voor de rest gezond eet, genoeg groente en fruit...
Jullie hebben allebei ook zo'n druk leven met full-time werken. Lijkt me moeilijk om dan altijd braaf te koken.
Maar overgeven en diarree, klinkt wel als een seintje hè.
Ik heb gisteren weer teveel gegeten. Wat is dat toch met mij op donderdagen.

:haveaniceday:
May 27, 2005 om 08:41
Hé lieve Katja :hallo:

Wat ben je toch ook een lieverd en attent mens! Het is inderdaad een kleine moeite of even langs te gaan en het doet de ander zoveel goed! Ja dat afhaaleten, ik heb er de laatste tijd ook op geleefd. Mijn maag protesteert dan enorm en dan weet ik ook dat ik weer op gezond voer moet leven. Maar ja het weten en het daadwerkelijk doen... Dat lukt katje niet atlijd :D Maar jou lukt dat wel! Nou heel fijn weekend en geniet van het heerlijke weer :zon:

:kusje:
katje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan