Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 26, 2005

Atie woog op het moment van schrijven 91.20 kg (bmi: 32.31).

Joehoe, het was kicken bij de WW. Sta ik op de weegschaal, ik wist dat er iets af was, blijkt er gewoon 2.1 kilo af te zijn!!! Dat was een zeer lekker gevoel!!! Ik ga door met het WW programma. Gewoon lekker en gezond eten, af en toe iets te snoepen en dan ook nog afvallen.
Voor alle mensen die af en toe iets willen snaaien en niet zo veel vet naar binnen willen werken kreeg ik de volgende tip van een vriendin. Zonnatura heeft een produkt dat heet SOcrispy, het zijn "zoutjes" met verschillende smaken. Ik heb er vanavond een gekocht en gegeten. Het was echt heerlijk en per zakje maar 2,5 points. (voor de WW-ers onder ons) Ik vind ze een stuk lekkerder dan de snack a jacks.
Dat wordt vanaf vandaag mijn lijfsnack op de zaterdag, één zakje per week moet kunnen. Natuurlijk niet op andere dagen want anders val ik geen gram meer af en er moet toch nog zo'n 27 kilo af. Dat gaat me zekere lukken, ik ga ervoor.

May 27, 2005 om 18:12
Soms voel ik me net een leerling. Ik kan deze website nog niet helemaal doorgronden. Moet ik nu op reactie toevoegen klikken om een nieuwe dag te schrijven of niet. Ach ik doe maar wat en zal straks gaan opschrijven wat ik gedaan heb en hoe het uitgepakt heeft. Vandaag met school gezwommen,ik had gisteren mijn badpak ingepakt en mijn bikini weer terug in de kast gelegd. Ik vond dat ik toch nog te dik ben om me (aan leerlingen en collega's) in bikini te vertonen. Vanmorgen heb ik die alsnog in mijn tas gestopt. Voordat we weg gingen heb ik mijn dilemma aan de leerlingen van mijn klas voorgelegd. Gewoon om eens te kijken wat hun reactie was. Eigenlijk waren ze best goed, van moet je zelf weten tot juf, daar moet je schijt aan hebben. Ik heb de bikini aangetrokken en menigeen gaf me een compliment dat het allemaal nog best meeviel met mijn dikzijn. Een collega zei zelfs, je hebt eigenlijk een mooi figuur, alles in proporties en niet slap. Dat was lekker om te horen. Nee, ik ga nu niet stoppen met afvallen, ik weeg nog steeds ruim 95 kilo. Kan je voorstellen hoe ik eruit zie als ik straks 68 kilo weeg.......
Na het zwemmen gingen we met een aantal collega's nog even een terrasje pikken. Uiteraard werd daar bij gegeten, olijven en nacho's. Ik heb van beide lekker zitten smullen en vanavond maar een paar knackebroodjes met appelstroop gegeten. Niet echt WW maar ja. Morgen dus weer gewoon 23 punten eten, dat wordt géén SOcrispie het weekend. Volgende week maar weer, ik wil toch die kilo's er af hebben.
Iedereen een lekker weekend en ik hoop dat het zonnetje nog een paar dagen blijft schijnen. Dat doet iedereen goed.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan