Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 9, 2012

Loesdj woog op het moment van schrijven 118.40 kg (bmi: 36.14).

Gisteren een klote dag gehad. Ben de hele dag thuis geweest. 's morgens even naar mijn moeder maar verder omhangen op de bank. Ik had beter een eind kunnen lopen.....Te laat.
Wel heerlijk gegeten ( rijst daging smoor), zelf gemaakt maar wel weer teveel. Ik merk dat ik dan vocht vast houd. Ik zou vanmorgen op de weegschaal maar ik durf het toch niet aan.
Ik had ok apple crumble gemaakt als toe.Met natuurlijk teveel botor en suiker (maar wel lekker). De laatste appels moesten op van vorig jaar.
En dat moet ik ook leren. Ik heb het als maaltijd maar de eerste tijd moet ik zoiets niet nemen, maar wat halfvolle yoghurt of zo.
Vandaag er tegen aan. Jammer dat ik niet kan sporten want ik kom pas kwart voor 7 thuis uit het werk en dan moet ik eerdt eten. Dus dan word het me een beetje te laat.
Maar op het werk sport ik wel. Ik werk in een winkel parttime en op maandag is er aanvoer dus alle containers moeten uitgepakt en de winkel in.

Onbekend
January 9, 2012 om 14:36
Tja,tja, we moeten nog veel leren! Het is allemaal lekker, maar ik weet dat jij ook zeer lekker kan koken. Maar weet dat we een afspraak hebben dat het deze keer moet lukken........
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan