Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 9, 2012

Annie41 woog op het moment van schrijven 86.60 kg (bmi: 28.94).

goedemorgen,voor een ieder die dit leest de beste wensen voor 2012.Voor mij voelt het als een opstart om weer te beginnen met afvallen.ben januarin2011 begonnen.tot september zo'n 10 kg afgevallen en daarna helemaal niets meer ondanks 2 keer in de week sporten.in de decembermaand ben ik 2 kg aangekomen waar ik ontzettend van baal dus nu ga ik vanafvandaag er weer stevig tegen aan want de knop in mijn hoofd moet echt weer om anders zit ik volgend jaar weer op mijn oude gewicht en dat wil ik echt voorkomen.Dus iedereen die behoefte heeft aan steun ,reageer maar,ik zou het leuk vinden als er ook weer wat mensen met mij op willen trekken om elkaar te steunen want het blijft een strijd.

January 9, 2012 om 04:26
Hoi Annie, wat vervelend dat je al een tijd niet bent afgevallen en daarbij in dec ook nog eens bent aangekomen. Ik wil je wel steunen hoor in de strijd tegen die kilo's. Ik worstel er ook mee. Op het ogenblik gaat het best goed. Ben weer begonnen met de weightwatchers is november en ik ben nu toch bijna 6kg kwijt.
Ik wil ook het bewegen weer een beetje gaan oppakken als valt dat qua tijd niet echt mee. 2 kids en onregelmatig werk 28 uur in de week. Ik ga vanaf deze week proberen om het thuis sporten met de ps3 en de wii weer op te pakken.
Heel veel sterkte Annet
Onbekend
January 9, 2012 om 05:34
Jij ook de beste wensen meis!

Niet balen van die 2 kilo, je weet waarom ze eraan zitten, gedane zaken nemen geen keer, dussss je kunt alleen maar vooruit en dat wil dus zeggen even opletten met inname en je hebt ze er zo weer af. Je kunt dit dus niet meer balen, het was een fijne feestmaand en ach.. het 2 kilo is te overzien.

Hopla... knop om, en ga ervoor, ik doe met je mee!

:kussie:
January 9, 2012 om 09:11
Ha Annie,
Ook voor jou de beste wensen!! We starten weer met een nieuw jaar, vol met sucsesvolle pogingen (toch?!). Ik vind het leuk om je te volgen en als het goed is, zie je me weer regelmatig op de site. Het knopje moet ook bij mij weer om. Door elkaar te steunen gaat het ons zeker lukken!!
Zet 'm op!!
Groetjes,
Joyce
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan