Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 9, 2012

PerfectPicture woog op het moment van schrijven 95.70 kg (bmi: 34.31).

Gatver wat ben ik toch een loser. Gisteren niets bijzonders gegeten, heb denk ik zo rond de 1500 kcal gegeten, een half uur gelopen, en ik kom 0,8 aan wat neer komt dat mijn eerste afvalpoging eindigt in een mislukking van + o,3. Ik kan wel janken... Gezond en goed eten werkt bij mij niet, ik moet extreem weinig eten en zo veel mogelijk sporten om af te vallen. Daar kom ik zojuist achter. Nou nog maar een poging dan en dit keer op die manier.

Geef mezelf een flinke trap onder mijn dikke reet voor afgelopen week, dat heb ik wel verdient. Ook al heb ik werkelijk geen idee hoe het komt, ik zal wel wat verkeerd hebben gedaan, ongetwijfeld.

:update:
Heb net even met mijn ma gepraat om te proberen te achterhalen hoe het nou komt dat het afvallen niet lukt. Zoals GreenieM ook al zegt kan het zijn dat ik nu meer spierweefsel heb. Ook is het voor mij toch wel frustrerend om elke ochtend te meten, maar als ik dat niet doen dan ben ik voor mijn gevoel de controle kwijt en dat voelt niet fijn. Toch ga ik vanaf nu maar 2 keer per week wegen omdat frustraties nadelig werken en de angst controle te verliezen kan mij ook juist scherp houden. Ook heb ik erg veel stress in mijn leven omdat ik een eigen bedrijf combineer met school en school punten van je cijfers aftrekt als je er niet altijd bent. Dus naast een voltijd opleiding werk ik voltijd uren aan mijn bedrijf en dat sloopt me. Moet dus prioriteiten gaan stellen. Valt allemaal niet mee en zal nog vaak mopperen maar wil toch echt die kilo's verliezen op een gezonde en verantwoorde manier en me eindelijk eens een keertje goed voelen in een korte broek of rokje. Daar gaan we voor!

January 9, 2012 om 03:19
Hii, lees net je berichtje.. niet zo somber want ik heb vaak hetzelfde ne dan komt de weegschaal volgende week ineens met een verassing en ben je de kilos als nog kwijt.

Vergeet niet dat spieren zwaarder zijn dan vet.. dus het kan ook dat je niet afvalt omdat je lichaam vetweefsel omzet in spierweefsel.. Daarbij kunnnen mensen ook té weinig eten waardoor je ook niet afvalt..

Kom op met 1500 calorien per dag zit je zeker goed lekker blijven bewegen en op de lange termijn werpt dat zeker zijn vruchten af..

Je mag wel iedere dag wegen maar dan zie je per dag schommelingen in je gewicht.. van ups naar downs.
January 9, 2012 om 06:14
Hoi,

He bah wat balen zeg! Ik ken je gevoel maar al te goed hoor.
Vaak lukt het afvallen bij mij ook niet, hoe erg ik mijn best ook doe.
Vandaag ben ik begonnen met meer eiwitten en minder koolhydraten en suikers eten.
Kijken of dat helpt..
Wat voor eigen bedrijf heb je eigenlijk?
January 10, 2012 om 02:18
Je bent goed bezig schattie, ga door met lekker gezond eten en lekker bewegen. Wij gaan samen onze dromen waar maken. Ik geloof in je en sta achter je, no matter what. Hou vol met de goede levenstijl. En ik hoop voor je dat de stress en alles snel minder wordt en je lekker in je vel komt te zitten. Je bent een topper. Liefs
Onbekend
January 11, 2012 om 03:29
Ik ga toch even wat zeggen, 1500 kcal is te weinig wat je eet. Dit kan een rede zijn waardoor je niet afvalt. Ontbijt je wel goed???? Een crash dieet van 1200 moet je echt niet gaan doen hoor. Ik eet gewoon altijd rond de 2000 kcal en val gewoon af. Dus het is onzin dat je jezelf gaat uithongeren en dan houdt je het geen maand vol namelijk. Probeer 6 keer op een dag te eten en een goed ontbijt is een perfecte start, Anders zou je hier lid kunnen worden en vragen of Anne je eetdagboekje leest, zij kan je helpen wat er dan mis gaat. Heeft mij enorm geholpen in het begin. Ik at namelijk cruesli en heel erg weinig. Zij heeft toen gezegd ga muesli nemen, mag je het dubbele van, zodat je niet na 1 uur honger en licht in je hoofd bent. En sindsdien gaat het er ook veel makkelijker af.

Dus geef de hoop niet op en ga a.u.b. jezelf niet uithongeren!!!!!!!!!

Liefs

Renate
Onbekend
January 11, 2012 om 11:34
Thanksssss! Enneee niet te weinig eten hoor! Dan houdt je lichaam juist alles vast..... niet doen! Blijven eten = afvallen!!!! :) xx
Onbekend
January 11, 2012 om 11:34
He meis!
Je bent ontzettend goed bezig, je bent supersterk!
1500 kcal is jezelf niet uithongeren, als dit ook bestaat uit groenten en fruit kun je alles binnenkrijgen wat je nodig hebt. Met 1500 kcal zul je af moeten vallen, zeker als je er ook lekker bij gaat sporten, maar dit zal niet met kilo's per week gaan. Dat is wel iets waar je rekening mee moet houden. Misschien is er toch iets in je voeding wat goed lijkt maar dat niet is? Of houd je lichaam nu meer vocht vast dan normaal door wat voor reden dan ook?
Of, waar ik een voorstander van ben en wat echt goed en veel resultaat geeft is koolhydraatarm eten zoals de dieten van Dukan of Dr. Frank.
De rustig aan, probeer je niet te druk te maken. Er zal vast een reden voor zijn waarom het deze week niet helemaal is gelukt.
Liefs,
Daan
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan