Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 9, 2012

Sarakatzana woog op het moment van schrijven 85.60 kg (bmi: 31.06).

Wat zijn we vlijtig, he buddies? Breien, naaien, poetsen... :-) Het leidt ons allemaal af van dat ene: snaaien, ons maar willen volproppen tussen de maaltijden door, want dat is toch het grootste probleem voor de meesten van ons. Voor mij in ieder geval wel.
Gelukkig was de weegschaal mij vandaag weer eens goed gezind, dat mocht ook wel eens. Het verbaast me trouwens niet: gisteren de halve dag met Olli in de weer geweest op de zg. 'terugkom-dag' bij de fokker. Er waren hondjes uit twee verschillende nesten, dus dat werd dikke pret. Helaas werd het ook een waar modderballet, want het was een drassig veldje waar we met de honden speelden onder leiding van rwee instructeurs.
Echt warm was het ook niet. Ik hield er ijskoude voeten aan over en had op de terugweg naar huis levendige visioenen van dampende schotels zuurkoolstamp en goed gevulde erwtensoep.
Eenmaal thuis gooide ik voor zoonlief ( die was ook mee) snel een pizza in de oven en bakte tomaten en uien voor mezelf. Samen met een omeletje op twee bruine boterhammen. Potje yoghurt toe, en dat moest t dan maar zijn...
Maar goed, het heeft tenminste tot resultaat geleid.
Nu snel maar aan het werk!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan