Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 9, 2012

Justmars woog op het moment van schrijven 89.70 kg (bmi: 28.00).

In 2010 viel ik 10 kilo af. Ik ging van 95,5 naar 85,5. In 2011 ging er nog een paar kilo extra af, maar kwam er ook weer 6 kilo bij. Nu wil ik weer terug naar die 84 kilo. En graag nog minder. Maar het is toch even lastig om weer in het ritme te komen. Zo maak ik nog wel wat verkeerde keuzes waardoor ik (weer) teveel eet.

Ik heb op mijn smartphone de app Calorieteller geïnstalleerd. Hiermee hou ik bij wat ik eet, en ook mijn beweging. Dit geeft een goed overzicht van mijn calorie inname. Leek me wel slim om extra streng op te zijn! En dan zou het weer moeten lukken om mijn streefgewicht te bereiken. Ik ga ervoor!

January 9, 2012 om 09:29
Heel goed dat je toch weer een doorstart maakt! En dat je op je calorie inname gaat letten. Het is te hopen dat je daardoor met de neus op de feiten gedrukt wordt waardoor je weer in het ritme komt. Zelf heb ik er ook altijd veel meer moeite mee als ik niet lekker in het ritme zit. Maar ik ga voor je duimen dat je gauw weer het goede patroon te pakken hebt:yougogirl:

Groetjes Aline
Onbekend
January 11, 2012 om 14:52
Handig hè al die apps, zelfs één voor calorien! Met mij gaat het niet zo heel denderend. De laatste tijd weinig ervoor gedaan/gelaten. Ik ben nu op zoek naar een boek die mij een aantal weken voorschrijft wat ik mag eten, om het vervolgens zelf verder te doen. Wel eentje met ca. 1500 kcal...

Succes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan