Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 9, 2012

GewoonHetty woog op het moment van schrijven 87.70 kg (bmi: 31.45).

Goedemorgen,
we zijn een week verder en intussen ben ik al een klein beetje wijzer op het nieuwe ValtAf.nl.

Vanmorgen op de weegschaal -1 kilo dus dat gaat goed. Weer terug in het ritme aan het komen. Soms wel moeilijk omdat alles toch zo lekker is maar gelukkig is vrijwel alles van de afgelopen december maand op dus dat zijn minder verleidingen.

Morgen krijg ik de uitslag van mijn buik en bloedonderzoeken en ik ben erg benieuwd wat de uiteindelijke conclusie zal zijn en of ik door mag voor de buikwand correctie, in gedachte ben ik al begonnen aan de ode aan mijn buik die tzt hier zal gaan verschijnen.
Daarnaast zit ik te wachten op de oproep voor de cardioloog want ze willen me echt zien aan de hand van het hartfilmpje dat is gemaakt.
Eerlijk gezegt ben ik daar heel erg maar dan ook heel erg teleurgesteld over want heb 2 jaar geleden niet voor niets gekozen voor de operatie. Ik wil gezond zijn en blijven.
Tuurlijk ik weet ook wel dat het afvallen geen garantie geeft en dat het wel helpt om problemen mogelijk wat beter behandelbaar te maken maar toch. Dit had ik niet verwacht. Ik maak me ook te druk waarschijnlijk en gaat mijn hart gewoon wat langzamer en is er geen oorzaak of reden voor (behalve dat ik vreemd ben dan).

Vandaag de stap voor volgende week weer een kilo lichter begonnen en de modifast staat in de kast klaar voor de laatste kilo's. Ik had de chocolade kokos repen ook gekocht maar gatver die zijn echt heel erg vies Blehhhh. Die laat ik dus links liggen en als ik iemand ermee kan blij maken geef me maar een seintje.

Heel veel suc6 allemaal deze week en tot snel weer.
Liefs,
Hetty

Onbekend
January 9, 2012 om 05:19
hey hey dinnetje.. ik zal proberen je morgen aan het eind van de middag te bellen voor de uitslag..
ben wel benieuwd.. hihihiii..

wij hebben wortels in huis.. als ik trek heb om iets te knabbelen dan pak ik daar 1 van..
bij het woord chocolade kom ik alleen al aan.. hahhaaa..
February 11, 2012 om 05:25
wat zal jij je ook al goed voelen met zoveel kilo,s eraf zeg ga zo door en s6666
Onbekend
February 13, 2012 om 05:57
Dank je voor je reactie in mijn dagboekje .. je mag me altijd een PBtje sturen, het kan me alleen maar helpen ... proficiat alvast met jouw afgelegde weg, je bent een voorbeeldje !!! xxx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan