Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 9, 2012

Maatje74 woog op het moment van schrijven 75.10 kg (bmi: 26.61).

:rozelijn:
:halloallemaal1:

Hoe gaat het met jullie? Het is overal zo stilletjes..... Jullie hebben de moed toch niet opgegeven he????

Hier gaat alles z'n gangetje. Ik mag donderdag, na 3 weken, weer gaan wegen. Heb er zin in!
Ben ook erg benieuwd.
Ik ben in de valkuil getrapt door elke morgen op de weegschaal te gaan staan...:oeps:
Dat is niet zo slim, want de ene dag ben je in de 7e hemel en de volgende dag weer zwaar teleurgesteld. Dus ik ga niet meer op die weegschaal tot ik bij mijn consulente ben!
:geloofinmezelf:

De vakantie van de kids zit er weer op dus gaat alles weer zijn normale gangetje...Heerlijk...Ik ben echt iemand van de 3 R-etjes! Rust, Regelmaat en Reinheid...denk nu niet dat ik hele dagen uren en uren loop te poetsen hoor...gewoon normaal, maar ik vind het heerlijk als alles aan kant is...opgeruimd huis is een opgeruimd hofd!

Vandaag mijn kledingkast geruimd! Alles wat "te groot" :haha: is heb ik weg gedaan...Humor!!!! Vroeger moest ik juist alles wat ik niet meer paste omdat het te klein was geworden weg doen.......:lol2:

Zelfs mijn "goeie" laarzen die ik al jaren heb zijn nu te groot aan 't worden...scheelt me gewoon een hele maat !?!? Deze herfst kon ik ze maar nauwelijks dichtkrijgen en nu .....

Morgen nog lekker een dagje vrij en dan de rest van de week gezellig kindje s over de vloer. Zaterdag is wel vrij deze keer...met dank aan vakantie van ouders!!!
Ik ga voor mijn (langverwachte)sportfiest kijken en ook mijn dochter krijgt een nieuwe fiets. Zij gaat na de zomervakantie naar het voortgezet en moet dan dagelijks ruim 30 km fietsen. Dus ze heeft een goeie stevige fiets nodig!
Zo gezellig, samen met m'n meisje op stap!!!!

Nou, ik laat donderdag nog wel weten wat er af was aan kg.

:groetjes: Marscha

:rozelijn:

January 11, 2012 om 01:24
Ik weet niet hoe het met je andere buddies is ;) maar ik heb de moed nog lang niet opgegeven... maar daar is bij mij ook geen reden toe. :haha:

Wat spannend dat je zo lang niet hebt gewogen! Ik weeg me wel elke dag, en kan er goed tegen dat t wat schommelt. Alleen als ik dan 5 dagen rond hetzelfde gewicht zit, word ik dat wel eens zat. Maar voor mij werkt dat beter dan bv 1x per week wegen en dan misschien toch teleurgesteld raken, omdat de waarden net wat slechter zijn dan gehoopt. Dat heb ik bij m'n spiermassa en vetpercentage wel, dat weeg ik 1x per maand en dan kan het ook tegenvallen. Meestal niet, maar vorige keer wel (maar dat was op 27 december, dus net na de feestdagen).

Lekker dat je zo aan het opruimen bent! Ik ben niet goed in opruimen. M'n kledingkast heb ik vorige week wel grotendeels doorgelopen, ik kan ongeveer de helft weg doen. En ik had nog kleding van vroeger, die ik nu weer draag. Ik heb ook laarzen die te groot zijn, ze waren voor extra stevige kuiten, maar ja, dat valt nu dus wel mee... Maar ik kan ze nog wel dragen gelukkig.
Langzamerhand ga ik over naar een nieuwe collectie.

Leuk, nieuwe fietsen kopen! Ik heb mijn fiets in september gekocht. Nu al een tijd niet meer gebruikt, zo in de winter, maar het wordt er wel weer eens tijd voor!

Ben benieuwd naar je resultaat morgen! Hopelijk is t een goede uitslag; geniet ervan!

January 11, 2012 om 06:41
:bloemenlijn1:

Hee lieve Marscha,

Nee, ook ik heb de moed niet opgegeven, hoor, maar ik heb ook gemerkt, dat het weer veeeeel rustiger hier op de site is deze week, dan de week van 2 januari, vorige week, dus.

Ben blij dat bij jou alles z'n gangetje gaat, hier met mij ook, leef m'n leven, lekker, zonder af te hoeven vallen, echt een fijn gevoel, begin daar steeds meer aan te wennen, heerlijk.

Ik ben benieuwd wat jouw weegschaal morgen zegt, na 3 weken, enne: veel succes met het niet thuis wegen!

Hhahahahaha, ik snap helemaal wat je bedoelt met je 3 R-en, ik voel me daar ook heel goed bij, hahahaha.

Enne.... heel knap (en goed) van je, dat je al je kleding wat te groot is, echt daadwerkelijk hebt weggedaan, weg, foetsie, het huis uit, zo hoort het, want JIJ blijft altijd slank, dus die kleding past nooit meer, hahahaha!

Heeee! Ook ik heb dat gehad, dat veel van mijn schoenen te los zaten, hahahaha, die waren natuurlijk gewend aan veel meer vet en vocht daaronder, maar dat is verleden tijd, dus die schoenen ook, hahahaha.

Ik hoop dat je bent geslaagd voor je nieuwe fiets, heerlijk, te zijner tijd gaan Marc en ik ook nieuwe fietsen kopen, heerlijk vooruitzicht, ik ben namelijk een echte fietser (daar ben ik het afgelopen jaar achter gekomen, who knew!), hahhahahaa!

Nou, meid, ik wens jou een hele fijne dag vandaag toe,
en tot de volgende keer maar weer,
liefs,

:zonnetje1972:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan