Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 9, 2012

Jules65 woog op het moment van schrijven 67.70 kg (bmi: 23.99).

Lieve allemaal,

Ik heb altijd wat moeite mijn draai weer te vinden in het nieuwe jaar. Alle gezelligheid is weer voorbij, alle lieve wensen zijn gezegd en het gewone leventje begint weer. Ik heb veel moeite de lijn naar beneden weer te vinden. Ik wil heel graag maar weet even niet meer hoe ik dat aan moet pakken.
:dalendelijn:
Ik ben aangekomen maar heb even geen zin om dat eerlijk in te vullen. Ik doe maar even of het er niet is. Niet dat ik zo veel snoep maar de volle straciatella-yoghurt smaakt me gewoon nog net iets te lekker. Eigenlijk ben ik helemaal geen toetjes-mens maar ik vind dit zó lekker!
Als ik ’s avonds m’n maaltijd heb gegeten dan heb ik er zo’n trek in. Weet je wat, als deze bak leeg is ga ik het gewoon niet meer kopen. Ja, dat ga ik doen.
:milkshake:
Je zult zeggen, het is alleen maar een toetje en als je verder niet snoept moet dat toch kunnen...
Tja, zo zou het normaal ook zijn maar door mijn gezondheid beweeg ik bijna niet en heb ik dus ook minder Kcal nodig dan gemiddeld. En dan ga ik dan dus ook maar weer doen. Nog 1x de lekkere yoghurt en dan is het op...;););)

Veel succes weer allemaal in deze titanen-strijd!!!

Liefs, :hartdiamant:
YulesJanuary 10, 2012 om 02:56
dank je wel voor je lieve berichtje! Jullie medeleven doet me goed:genieten: het is maar een kat maar ze was altijd bij me en samen hebben we veel meegemaakt. Maar ws. gaan we zaterdag een nieuwe in het asiel uitzoeken. Ik ben jaloers dat jij er 3 hebt! echt leuk lijkt me hoor. Maar bij ons moet ze altijd in het pension als we op vakantie gaan en dat wordt een duur grapje met meerdere katten, helaas.
Enne...dat niet invullen van je gewicht heb ik ook....vanochtend eindelijk weer eens gewogen en dat was toch schrikken...68,8. Ik wil echt weer naar de 65-66 toe. Gisteren had ik al een goede dag maar er zijn er nog heel wat nodig. Ik beweeg ook veel te weinig. Kan me er niet toe zetten. Doe wel 2 keer per week yoga maar daar val je niet van af. Luxe probleem want ik kan het wel en jij niet. Lijkt me niet makkelijk hoor voor je.
Heb je wel genoten van je laatste heerlijke toetje? Je kunt er ook weer 1 als beloning kopen als je een kilo bent afgevallen ofzoiets!
Groetjes, Maria:boeketjevoorjou:
January 11, 2012 om 08:03
Wat fijn dat jullie nieuwe hond zo goed bevalt! het valt me op dat er wel veel "probleemgevallen" in het asiel zitten. Katten met dieeten en ziektes en veel die niet bij kinderen kunnen. We hebben nu een katje op het oog die al eens geplaatst is geweest maar terug kwam omdat ze onzindelijk zou zijn. In het asiel herkennen ze dat niet maar dat maakt mij wel wat huiverig. Maar je mag het twee weken proberen dus wie weet.
En ik woog vanochtend 68,0.....hoe dat nou kan? wel fijn hoor. En wat is jouw echte gewicht?
Groetjes, Maria:haveaniceday:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan