Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 9, 2012

Babbelaar woog op het moment van schrijven 75.80 kg (bmi: 26.23).

Lieve buddy's,

Alle eerst wil ik jullie een heel gelukkig nieuw jaar wensen en hoop ik dat jullie allemaal je doel zal bereiken en dat de kilo's er af mogen vliegen.
Ik heb afgelopen jaar veel steun gehad aan valtaf.nl en ben 30kilo afgevallen. Te gek natuurlijk maar ik ben er nog niet. Het is een nieuw jaar dus ik begin weer vrolijk en fanatiek aan de weight watchers en met sporten.
Ik wil nog heel erg graag meer afvallen en ik ben er van overtuigd dat het me gaat lukken. Het zal langer duren maar dat maakt niet uit zolang ik mijn streefgewicht maar zal bereiken. Voor de 12kilo die ik nog kwijt wil raken, neem ik een halfjaar de tijd. Dit betekent dat ik slank de zomer in kan gaan.

Ik ben helaas niet meer precies 30kilo kwijt door de feestdagen en de wintersport. Ik heb op wintersport veel te veel en vooral ongezond gegeten. Ook de alcohol was er weer in overvloed wat voor de enige calorien heeft gezorgd. Ik heb wel echt heerlijk geskied!! Wat was het zalig om niet continu moe te zijn op de piste! Ik hoefde niet uit te rusten, het ging veel soepeler en zelfs mijn skischoenen zaten lekker voor zover dat kan.

Ik wens jullie het komende jaar allemaal veel succes! Geloof in jezelf en ga er voor de volle 100% voor dan gaat het zeker lukken.

:babbelaar:

January 9, 2012 om 17:13
Nou, je hebt je goed ingehouden hoor! De meeste mensen zijn een paar kilo aangekomen tijdens de feestdagen..

Hey grappig we willen beiden 12 kilo afvallen in n half jaar tijd :) (tenminste.. dat was mijn goal het is iets meer geworden, 13 kilo ofzo, omdat ik dat een gezond gewicht heb in de zomer.

Maar goed, heel veel succes ermee!!

:renee15:
January 10, 2012 om 02:23
Wow! ik lees net beetje je profiel en jee jij mag echt ontzettend trots zijn op jezelf! 30 kilo WOW! Hoe werkt dat weight ding? Wat moet je doen en wat juist niet? ALs je tips hebt voor me zou ik echt super blij zijn want ik wil dit jaar liefst 30 kilo kwijt. Je bent echt een voorbeeld!
Hoor graag van je! Liefs en fijne dag.
January 11, 2012 om 08:58
Nouja met feestdagen bedoel ik meestal n periode van 2 weken ofzo ;)
Dat alles kerstig is enzo. Bij ons ligt er n paar weken lang echt ontieglijk veel chocola in huis.. Maarjaa ja ik wilde januari 4 kg afvallen (omdat ik pas net begon, dan mag t wel hard gaan ;)) en dan de rest feb maart april juni 2 kg per maand. Veel succes!

:renee15:
January 11, 2012 om 12:33
ik blijf echt jalooerrrss op dat jij al zo veel afgevallen ben :bismile:

en ik weet ook zeker dat de komende 12 kilo je ook gaat lukken:+: misschien niet zo snel als eerst;) maar je komt er wel^^

veel succes!:)

:lauravaltaf:
Onbekend
January 12, 2012 om 00:16
Blij om te horen dat je zo genoten hebt van je vakantie. En ik vind dat de 'schade' nog beperkt gebleven is, bij mij is er spijtig genoeg na de feesten 1.5 kg bij :(
Dit weekend vertrek ik met mijn ventje op weekend en we gaan er echt goed van genieten. Al vrees ik voor de kilo's aangezien het op hotel is. Maar ik ga alvast goede keuzes proberen maken en heel veel wandelen want de hond gaat ook mee.

En ik weet zeker dat je je doel van -12kg zal halen. Veel succes!
:titibo:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan