Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 9, 2012

EmmyLapt woog op het moment van schrijven 136.10 kg (bmi: 46.00).

Ik had beloofd vandaag wat langer te schrijven en toen was het zowaar alweer na elven voor ik hier inlog en mijn verhaaltje schrijf. Maar belofte maakt schuld, dus ik zal me even braaf melden.

Vanmorgen ben ik op mijn eigen weegschaal gekropen. Die gaf 132.7 aan. Dat betekent dat ik 3.4 kilo kwijt zou zijn in de eerste week. Op zich prachtig, maar wel een beetje typisch. Ik heb het idee dat ik nog best wel veel kan eten en drinken. Soms 'snoep' ik ook echt van tomaatjes met geitenkaas en andere relatief magere lekkernijtjes. Het voelt allemaal erg niet-dieet en dat is misschien maar goed ook. Nu moet ik ook eerlijk zeggen dat ik vandaag om 4 uur ook wel van een blokje chocolade heb gesmuld hoor. Het kost me af en toe best wat moeite, maar dat mag.

Het wegen op mijn eigen weegschaal is prettig, maar weet niet helemaal of het de bedoeling is. Over een week of 3 krijg ik weer een nieuwe waarde voor het alternatieve gewicht. Dat gewicht komt van de sportschool waar ik op een superhip apparaat mag staan. Het is nu nog niet echt de bedoeling om bezig te gaan met afvallen. De eerste 2 maanden van de Personal Training zijn we eigenlijk bezig met het lichaam voorbereiden op de arbeid die het straks gaat leveren. Mijn rug, kniebanden en enkelbanden worden nu behoorlijk verstevigd. Daarbij zijn we wel bezig met al wat vormende oefeningen (spieren kweken), maar dat is nu niet het belangrijkst.

Zondag heb ik braaf een (lang!) rondje cardio gedaan. Heb flink gezweet en voelde me daarna best goed. Morgen heb ik weer een sessie met mijn PT'er. Er is nog iemand die tegelijk met mij loopt. We zijn gelijk begonnen met dezelfde doelen. Hij heeft de training die ik morgen krijg vandaag al gehad en vond hem bijzonder pittig volgens mijn PT'er, dus ik ben erg benieuwd. Verder komt morgen mijn moeder logeren bij mij en woensdag gaan we (vrij onverantwoord) een sierradenworkshop combineren met een high tea. Ik heb er wel zin in! Ik gok dus tot woensdag! En misschien tot morgenmiddag ook nog wel even. Succes allemaal!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan