Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 10, 2012

Keptje woog op het moment van schrijven 71.60 kg (bmi: 26.62).

voila si--na 3 weken mij schandalig te hebben laten gaan (en daar nog van te hebben genoten ook)-ga ik morgen de weegschaal op en start ik weer tot vrijdag of mss wel tot zondag met fase 1 van ducan..ongelooflijk hoe vlug de verslaving van eten je weer in zn macht heeft.had nooit gedacht dat ik nog zo zou denken maar heb echt weer zin om mij aan de regeltjes te houden want mijn lichaam schreeuwt "STOPPPP".Buiten het zuur,winderigheid,constante zin in eten, moeheid roept mijn geest: oh yeah,encore,more,...alle kilo's zouden er vlug weer bij zijn-k voel t hé...maar voila- k ben gemotiveerd om er de laatste 8 ( t zouden er nu ook al 9 kunnen zijn) kilo van te krijgen en weer meer in mijn dagboek te schrijven

Onbekend
January 11, 2012 om 04:31
hoi,

goed van je dat je weer een poging gaat wagen. ik ben weer terug bij af, maar ik heb er ook geen spijt van. soms denk ik dat ik er maar mee ophoud, met afvallen. ik ben maar een beetje te dik, valt best nog wel mee.
met de poezies gaat het goed, ik geniet erg van ze. ze spelen nu ook met een muis, hoef ik niks te doen, vermaken ze zichzelf ermee en ze komen steevast voor het slpaen gaan bij mij op bed liggen om met zijn allen in slaap te vallen.
nou, ik wens jou succes.

Groetjes,

Maringa
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan