Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 11, 2012

Sarakatzana woog op het moment van schrijven 85.60 kg (bmi: 31.06).

Je kan niet zeggen dat ik gisteren stil heb gezeten: een begin(netje) gemaakt met het weggooien van overbodige spullen ( naar de kringloopwinkel ermee), het reorganiseren van een kamer ( dwz alle troep in een andere kamer zetten; schiet helaas niet op...) verder eindelijk een afspraak voor de kapper gemaakt, map met belastingpapieren uitgezocht, een 'moeilijk' manspersoon definitief de bons gegeven, me opgegeven voor vrijwilligerswerk in een plaatselijk museum , en dan nog alle dagelijkse akkefietjes...

Helaas geen gram afgevallen, maar nu wel een tamelijk opgeruimd hoofd. Is ook wel eens fijn. Normaal ben ik vrij chaotisch en heb de neiging om alles maar uit te stellen.
Voor vandaag staat er niet direct iets op het programma: misschien ga ik nog wat boeken sorteren of zo. Het is echt ongelooflijk wat een mens allemaal verzamelt tijdens zijn leven. Ik zou een winkeltje kunnen beginnen met de meest diverse spullen.Van sommige zaken is het moeilijk afscheid nemen. Daar zitten dierbare herinneringen aan vast, waar ik het dan ineens te kwaad van krijg...het is best een emotionele klus, dat opruimen. Maar het moet echt eens een keer gebeuren!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan