Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 11, 2012

KatynkaXxX woog op het moment van schrijven 107.00 kg (bmi: 37.02).

:halloallemaal:

Ik ben Dorien, bijna 20 zomertjes jong en al sinds jong af aan het 'dikkertje' van de familie.
Toen ik 8 jaar was ben ik stillaan beginnen bijkomen en sindsdien is dit nooit meer overgegaan, op mijn 12de toen ik voor het eerst naar het secundair ging bleef ik maar toenemen in gewicht, voornamelijk door de pesterijen op school, eten gaf me een goed gevoel, het bracht me troost :chocola:
Toen ik 16 werd en meer intresse kreeg in uitgaan, jongens, mode,... Sloeg de knop om en ben ik van 98 Kg naar 79 Kg gegaan, ik voelde me voor het eerst sinds mn kindertijd weer goed in mn vel :hetisgelukt:
Ok ik was geen model en had nog wat vlees in de kuip, maar ik straalde en zag er in kleren echt super uit!

Toen leerde ik in Mei 2010 mn vriend kennen en al snel werd ik tijdens een citytripje naar London in Juli 2010 zwanger van ons eerste kindje, we kregen met de zwangerschap echt de drang naar een eigen appartementje en toen we in December 2010 gingen samenwonen vlogen de kilo's erbij.
Beide nog jong en wat lui grepen we steeds meer naar de afhaalmaaltijden of kant en klaarmaaltijden uit de supermarkt die zoals de meesten wel weten vol suiker en zout zitten :fastfood:

Toen ik op 19 april beviel van ons prachtige zoontje en ik bij thuiskomst in de spiegel keek en merkte dat ik er nog steeds zwanger uitzag storte mn wereld in. Een maand later bleef ik er even dik uitzien dus besloot ik maar even de confrontatie aan te gaan en me te wegen... 105 Kg! :whaaa:
Ik wou er iets aan doen dus schreef ik me in op valtaf.be...
Dit heb ik tot op vandaag verschillende keren gedaan...Ik maakte een account en kwam er toen niet meer op of verwijderde het om een paar weken later opnieuw een ander aan te maken...
Die knoop wil ik nu voorgoed doorhakken!!!

Vorige week na de feestdagen waagde ik terug een stap op de weegschaal en gaf die een rampzalige 107 Kg aan! Ik barste in tranen uit en begreep dat het zo niet verder kan! :eek:
Ik voel me ook steeds vermoeider en slechter in mijn vel, durf me niet meer aan of uitkleden in bijzijn van mijn vriend, ga niet meer zwemmen, trek iedere keer mn buik enzo in en rek me uit als mn vriend me wilt knuffelen omdat ik niet wil dat hij al dat 'blubberige' vet voelt, pas in geen enkele kleren meer, ben kortademig als ik het appartement in moet (slechts 15 tredes!) en heb verschrikkelijk veel last van lage rugpijn dat duidelijk van al dat overgewicht komt en het ergst van al.... Ik heb een BMI van 37 wat me bijna tot MORBIBDE OBESITAS brengt!
Ik voel me doodongelukkig en krijg steeds meer depressies en dit wil ik mijn vriend, noch mijn zoontje of mezelf aandoen :supercry:

Aangezien ik me zo slecht voel, niet enkel fysiek, maar ook mentaal en ik 13 Juli 2012 met de liefde van mn leven zal trouwen wil ik nu echt afvallen! Het moet gewoon! Ik ben het beu nagekeken te worden, me slecht en depressief te voelen, telkens al huilden een winkel uit te rennen omdat geen enkel kledingstuk me mooi staat...Dus we gaan ervoor!
Vanaf vandaag enkel nog gezonde voeding en voldoende beweging! Meer de trap nemen of te voet naar de bakker, minstens 2x per week fitnessen en als mijn lessenrooster het toelaat hopelijk wat meer en me eindelijk terug in mijn vel voelen dat is mijn doel!

Mijn ultieme doel is 60 Kg wegen tegen 5 Juni 2013, maar alles zal met kleine stapjes gebeuren.
Als eerste 'grote doel' houd ik in gedachten dat ik tegen het huwelijk graag 85 Kg wil wegen, dit zal moeilijk zijn, maar met voldoende motivatie en doorzettingsvermogen moet dit lukken.
Ik wil stralen op mijn bruiloft, me goed voelen en het de mooiste dag van mijn leven laten worden, op de geboorte van ons zoontje na dan en daar zal ik naartoe werken ook! :gogogo:

Hopelijk vind ik hier wat buddy's die me willen steunen in goede en kwade dagen, want met mijn karakter is dat extra duwtje en dicipline echt wel nodig!
Gelukkig heb ik de motivatie van ons huwelijk dat er aan komt, een slanker lichaam dat nodig is om voor een 2e kindje te gaan en natuurlijk mijn droom model te worden (Plussize welteverstaan - Maatje 40,42, persoonlijk vind ik dit een normale maat, bij bureaus is dit blijkbaar plus)!

Op naar een slanker en gezond leven, op naar a beautiful me!
:go5:

Onbekend
January 11, 2012 om 06:50
Wat een mooie dromen heb je! dat is iets mooi om naar toe te werken!
Heel veel succes!

Groetjes,
MamaSuus1984
Onbekend
January 11, 2012 om 06:55
Ik herken een heleboel. Ook ik heb al verschillende keren een account aangemaakt, maar elke keer was na een paar weken de motivatie weg.

Ik ben nooit heel erg slank geweest (ik werd al geboren met stevige kuiten), en na de middelbare school ben ik langszaam elk jaar een kilo of 3 aangekomen. Dat is nu 10 jaar geleden, dus kan je nagaan wat er inmiddels aan zit.

Toen ik op mezelf ging wonen, 8 jaar gelede, begon ik op een gegeven moment ook steeds meer afhaalmaaltijden en andere snelle happen te eten.

Een vriendinnetje van mij is afgelopen najaar gestart met cambridge, en is inmiddels 25 kilo afgevallen. Ik ben zo trots op haar, maar tegelijker tijd ook wel een beetje jaloers. Zij zit er geweldig uit, terwijl ik naast haar sta met mijn dikke lijf.

Eigenlijk had ik op 1 januari al willen beginnen, maar met alle nieuwjaarsrecepties is dat dus hartstikke mislukt. Gisteren ben ik weer vol tegen aangegaan. Hopelijk blijft de motivatie nu een beetje. Een paar motiverende buddy's kan ik dus best gebruiken!!! Ik ga je volgen en hpelijk gaat het ons deze keer allebei lukken!!!

:doittogether:
Onbekend
January 11, 2012 om 14:40
Heel veel succes meid!
January 12, 2012 om 06:55
Veel succes, meisje! :)
Ik herken een aantal dingen van mezelf in je verhaal. Altijd dik geweest, al sinds kleinsaf... Op de middelbare school pesterijen en dergelijke, waardoor ik uiteindelijk ook meer en meer begon te eten, zoals je zegt, als troost. Op mn 18 zijn mijn ogen ook open gegaan. Had een BMI van rond de 30. Dat wou ik helemaal niet meer. En in kleine stapjes werd ik een 'nieuwe ik'. De steun van mijn vriend was hierin enorm belangrijk en het besef dat ik niet gezond bezig was. Was best wel confronterend toen de dokter mij zei dat ik te zwaar was. Ik wist wel dat ik niet dun was, maar op dat moment besefte ik het eigenlijk pas... Ben meer gaan bewegen, en gaan sporten. In het begin is dat superlastig en voelde ik me zo onzeker. Maar nu geniet ik er van. Ik doe nu aan zaalvoetbal en ga ook fitnessen of joggen als ik tijd heb. Ik kan sporten alleen maar aanraden! Ik hoop dat je je doelstellingen haalt, probeer door te zetten & dan kom je er zeker! En met een huwelijk in het vooruitzicht, is dat wel al een grote motivator! :) Je kunt het!

Héél veel succes!
Liefs!
Onbekend
January 16, 2012 om 12:49
Ben benieuwd hoe het de afgelopen week met je is gegaan. Wil het een beetje lukken?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan