Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 11, 2012

Zondag26 woog op het moment van schrijven 117.40 kg (bmi: 36.23).

zo hier ben ik weer een keertje!
het afvallen gaat goed iets meer dan 2,5kg eraf nu. in ongeveer net zoveel tijd. dat motiveert wel heel erg hoor!!!
alleen hier alles invullen, soms klopt er helemaal niets van... in de sportschool geeft mn hometrainer na 30 min 180 calorieen verbrand en hier zegt hij zowat 400!
maar goed daar kijk ik niet zo naar. het eten, hopelijk klopt dat wel! want daar hou ik me dus wel een beetje aan vast. sommige dingen denk ik echt HUH zo weinig calorieen!!???
ben ik daar de enigste in??? maar goed voor mn gevoel eet ik gezond.
heb bijna nog niet gesmokkeld op 1x 2 chocolaatjes na. ik ontbijt, lunch, een fruit tussendoor als ik thuis ben dan, en s avonds ook gezonde maaltijd. althans probeer ik. op het moment eet ik nog vaak bij mn ouders, vanwege mn gebroken been zou elke dag zelf koken nog beetje te zwaar worden!
dus daar moet ik wel beetje afwachten wat ik krijg!!
de maaltijdshakes van weight care bevallen ook goed, nooit gedacht dat ik die lekker zou vinden!! heb aardbei en banaan gekocht. vandaag als ontbijt de aardbei met melk shake gemaakt, en smiddags de banaan met een verse banaan en roeryogurt! best te doen hoor!!!! maar lunch ga ik niet elke dag vervangen.
vanavond witlof met ham en kaas vandaar dat ik dit vandaag wel heb gedaan.
ga me nu omkleden voor de sportschool! heb mn lijstje vast ingevuld want ik heb een vast schema wat ik kan en mag doen hahaha altijd zelfde!!!!!!!
succes weer allemaal. en ik hou jullie op de hoogte!

Onbekend
January 11, 2012 om 08:37
Ik ben maandag begonnen met de shakes van Weight Care. Tot gisteren had ik altijd de vanille (ik ben niet zo van de exotische smaakjes). Bij het kruidvat zijn de bussen deze week in de aanbieden (1+1 gratis). Dus sinds gisteren ben ik ook in het bezit van de smaken aardbei en banaan. De aardbei is erg lekker, banaan moet ik nog proberen.
Ik las vanochtend iemand die de melk gedeeltelijk had vervangen door koude koffie. Ik heb het geprobeerd en ik moet zeggen, ik tijdens de lunch een heerlijke koffieshake gehad.

Succes in de sportschool (zou ik ook moeten doen... ... ...)!!!
January 11, 2012 om 15:05
De hometrainer waar dan ook zal een "basis" aangeven met hoeveelheid calorieeen, MAAR hier wordt het berekend n.a.v. je daadwerkelijke gewicht, dat is dus altijd anders!

Succes verder!
January 12, 2012 om 06:41
@ayelle oh echt waar???!! dank je wel!! dat wist ik niet :) weer een meevaller eigenlijk..... kan ik er dus toch goed naar kijken!

@ikvalaf1981 ja ik had ze ook bij kruidvat vandaan idd. vorige week. ga straks nog 2 bussen halen. vind het nml goed te doen en nu zijn ze nog redelijk betaalbaar! (18euro voor 2 is beter dan 18 voor een he haha) de koude koffie vind ik wel spannend.... waarschijnlijk alleen lekker met de vanille variant!?
ja je hebt geloof ik ook nog bosvruchten en chocolade...... die lijken me niet zo lekker. ik denk dat ik vanille haal en nog een banaan. :)
succes allebei!!!!!!!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan