Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 11, 2012

Linskie woog op het moment van schrijven 90.30 kg (bmi: 31.62).

2012 begon met een moment van overpeinzing, afgelopen jaar eigenlijk niets af gevallen. Wel door het jaar heen maar ik begon het jaar 2012 praktisch op het zelfde gewicht als 2011. Dat is voor alle moeite die ik erin gestoken heb en de kilo's die ik door het jaar heen verloren ben best zuur.

Op mijn bruiloft woog ik in de 87 kilo. Dit was 2 kilo meer dan dat ik wilde. Maar mijn jurk zat geweldig en ik voelde me echt mooi.
Daarna heb ik de teugels laten vieren en die heb ik eigenlijk niet meer echt opgepakt. Dus op 3 januari woog ik 92.4!! Veel te veel dus. En ik merk ook dat ik er ongelukkig van word.

Dus hoog tijd om weer flink te gaan werken aan mijn gezonde levensstijl. En me niet meer te laten verleiden door lekkere dingen als ik even niet zo lekker in mijn vel zit.

Gelukkig zijn de eerste 2 kilo's (dit zijn vast de kerst kilo's ) er al weer af want dinsdag 10 januari woog ik 90.3 dit is dan weer een goede stimulans om door te gaan. Want inmiddels weet ik dat k het wel kan en dat het ook fijner is.

Vanaf volgende week wil ik ook weer gaan bewegen. Deze week heb ik te weinig tijd om met mijn energie level en de afspraken die ik al heb ook nog te gaan sporten.

Morgen (donderdag) ga ik weer op controle bij de longarts, eens kijken of er verschil en hopelijk verbetering in mijn longen te zien is. Ook daar wil ik dit jaar extra aan gaan werken. Eerder rust nemen en niet als het al te laat is. En wat minder de wereld proberen te redden ;) dat kost energie en helaas krijg je er niets voor terug. Dus goede voornemens alom.

Nu hoe pijnlijk het ook is mijn gewicht invoeren.

January 12, 2012 om 07:23
Maar goede voornemens zijn er om uitgevoerd te worden, dus dat gaat je ook weer helemaal lukken! Hopelijk goed bericht vandaag bij de longarts. Succes komende tijd en op naar het mooie weer, dan krijg je misschien ook weer meer energie om iets te ondernemen.
-XXX-
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan