Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 11, 2012

Djienija woog op het moment van schrijven 116.00 kg (bmi: 43.66).

Hallo,

Ik ben al een hele tijd niet geweest hier op valtaf.nl doordat ik lichamelijk en mentaal totaal was ingestort. Na onderzoek is dus vastgesteld dat het door dat stomme shake dieet kwam en daarbij ook nog de nodige stress. :schok:Ik moest stoppen en gelijk weer normaal eten en dat heeft voor heel wat lichamelijke problemen gezorgd. Ik voelde na het eten heel koortsachtig worden en had ontzettende buikpijn en daarnaast was water drinken zelfs pijnlijk net of er messteken door mijn darmen gingen. Ook had ik zware haaruitval en last van heftige obstipatie tot bloedens toe. Duizelig, hoofdpijn, enorm koud totdat mijn lippen blauw werden.

Er werd mij ook gezegd hoe kan jij met al deze ernstige bijwerkingen denken dat het een gezond dieet is om te doen.:oogarts: Maar ja zoals jullie kunnen zien ben ik dus flink bijgekomen mede door medicijnen die eetlust opwekkend waren en daarnaast ook vet aanmaakten en die opslaan in je lichaam, op de verkeerde plekken!:aangekomen2:

Ik ben nu een tijdje bezig met afvallen maar dan met gezond eten ik heb geen snacks in huis alleen maar gezond voedsel. Maar ja het is ook wel even wat anders om over te schakelen van zeer snel afvallen tot zeer traag afvallen. Ik denk erover om de weight watchers te doen omdat mij dat jaren terug enorm goed heeft geholpen. Dus dat is een optie ik ben het nog aan het bekijken.

Ik hoop snel weer wat te schrijven, maar ik wilde even laten weten dat ik het niet opgeef!

Ik zag bij een aantal buddies dat ze goed afgevallen zijn, Toppie!!!:jippie:

:slaapzoet:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan