Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 30, 2012

Famkewildeman woog op het moment van schrijven 72.20 kg (bmi: 24.98).Een nieuwe week begint!
Allereerst heel erg bedankt voor al jullie lieve berichtjes op mijn vorige dagboekje, omdat ik =bmi25= had gehaald.
Het gaat gelukkig erg goed, ik ben nog een dag 72,4 kg geweest, en nu weer twee dagen 72,2 kg. Niks voor mij om zo stabiel te zijn... En ik heb niet eens zo weinig gegeten. Gisteren was t wel oke, maar zaterdag heb ik 's avonds nog een borreltje genomen, terwijl ik al over m'n 1500 kcal heen zat. Gelukkig weet ik dat ik dat best een keer kan doen zonder dat ik grote problemen veroorzaak. En dat blijkt ook wel!


Het enige dat ik vorige week minder heb gedaan, is sporten. Ik moest de administratie van 2011 van mijn werk als tolk gebarentaal (dat doe ik als zelfstandige) afronden, en daar had ik nogal wat tijd (en hulp van mijn man) voor nodig. Dus ik heb er maar voor gekozen om dat te doen ipv de tweede keer sporten. En ben blij met die keuze, want nu is het lekker allemaal af!


Deze week ga ik dus gewoon weer verder! Op naar de 70 kg, en weer lekker twee keer sporten deze week. Vanavond Sh'bam (dansen) en wat op de apparaten (vooral kracht en als ik genoeg energie heb ook nog wat cardio), en waarschijnlijk woensdagochtend BodyShape en ook weer apparaten. Even weer goed aan de slag, zodat ik m'n vetpercentage en spiermassa nog verder kan verbeteren!

:scalefeet:
Nog ongeveer een maand tot zes weken, dan zal ik op de 70 kg zitten. Dan heb ik t gehaald voor de gestelde deadline van 29 maart (mijn trouwdag). En dan zal ik m'n streefgewicht op 65 kg zetten, maar dan mag ik daar langer over doen... Wel lastig om een streefgewicht vast te leggen waarvan ik niet zeker ben of ik dat wel echt ga halen... Ben er nog niet zeker van of ik echt zo ver door wil gaan. Komt vooral omdat iedereen nu al zegt dat ik niet verder zou moeten gaan. Maar goed, nog 5 kilo in een half jaar of zo eraf lijkt mij wel mooi. Of ik ga het wel als streefgewicht noteren, maar ook streefdoelen stellen mbt m'n vetpercentage en spiermassa. Dat is misschien nog wel verstandiger! Ja, daar heb ik wel zin in! (spontaan idee :super!: ) Dan ga ik streefdoelen voor m'n vetpercentage op 34%, 32% en 30% zetten, en een streefdoel voor m'n spiermassa op 28%. Dat voelt veel fijner dan alleen die 65 kg noteren. Prima, dit ga ik doen, bedankt voor het meedenken! :haha:

Nou, iedereen weer heel veel succes gewenst deze week! De onregelmatigheden van het weekend zijn (voor de meesten denk ik) weer achter de rug, dus nu weer strak in het regime en zorgen dat je er weer wat af krijgt. Succes allemaal!!

PS: Ik ontdek net dat ik al eeuwen een persoonlijke smilie heb! Ooit aangevraagd, maar nooit meer gecheckt. Maar die blijkt dus wel voor me gemaakt. Dus die voeg ik hier ook maar even toe:
:famkedevries:


January 30, 2012 om 01:50
Hey wat goed, zie dat je een bmi van 25 hebt behaald! Chapeau!!!
Met mij gaat het goed. probeer een beetje in balans te blijven (het blijft een eeuwige strijd he...)
January 30, 2012 om 01:58
Wat fantastisch dat het zo goed gaat Famke!
January 30, 2012 om 03:07
Goed dat je weer gaat sporten deze week. Dan zal dat vetpercentage ook snel minder worden. Succes!
January 30, 2012 om 06:28
Hartstikke knap dat je straks 70 kilo weegt. Is met jou lengte 65 kilo niet te weinig? Lijkt me zo iellig. Succes deze week.

p.s. gister zijn manlief en ik voor het eerst gaan geocachen. We vonden het super! Reuze bedankt voor de tip.
Onbekend
January 30, 2012 om 13:07
Super dat het met jouw ook zo goed gaat en dat je een bmi van 25 hebt gehaald.
een keer een borreltje op zijn tijd kan echt geen kwaad, heb zondag ook lekker een paar biertjes gedronken,als we ons voor de rest aan ons dieet houden komt het zeker goed,

s6 verder.

Groetjes Geertje=buddy=
Onbekend
January 30, 2012 om 14:04
Wat een leuke vergelijking, de euro met de gulden. Zo voelen m'n weegschalen eigenlijk ook. De een zo vertrouwd en bij de ander denk ik steeds... wat veeeel... hi hi :lol:
Grappig dat iedereen weer zo uniek is. Ik heb juist dat ik van de suikers af moet blijven want die eet ik gemakkelijk veel te veel. Gelukkig eet je bij dr. Frank niet zo vet als bijv. Atkins of iets dergelijks. Maar goed, voorlopig gaat het hier lekker. We houden nog wel even vol.
Ik herken je dilemma's wel. Ga je nu wel of niet door naar de 65 kilo. Het is best lastig om dat te bepalen. Maar je bent zelf de baas. En als je het ineens OK vindt bij bijv. 67 kilo dan is het toch ook goed?
Heel veel succes deze week en heel fijn dat je gewicht zo stabiel blijft!
Groetjes en lief van mij.
Onbekend
January 30, 2012 om 14:29
Ha Famke,
Leuke smiley! Niet het NL handalfabet geloof ik, of wel?
En lekker bezig hoor! Fijne week en geniet van het sporten. Hihi
Groetjes, Afke
Onbekend
January 31, 2012 om 02:14
Wat fijn om te lezen dat je nog steeds zo goed gaat! Lijkt me heerlijk om het doel echt in zicht te krijgen, beloning voor al dat harde werken. Keep up the good work!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan