Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 30, 2012

Katrientje1986 woog op het moment van schrijven 97.70 kg (bmi: 32.64).

Goeiemorgen allemaal !

België bereidt zich voor op een grootse staking, maar ik blijf trouw op post om voor mijn opvangkindjes te zorgen, al zou het wel leuk zijn hadden ze laten weten dat ze allemaal later gingen komen. Nu zit ik hier al een uur te wachten, met nog steeds geen kindjes in zicht ... wat betekend dat ik eigenlijk een uurtje langer had kunnen in mijn warme bedje blijven ... mmmmmm ...

Hoe is jullie weekend geweest ?

Hier was het op dieet gebied een ramp :))
Zaterdagavond had mijn ventje een verrassingsetentje gepland voor mij, vergezeld van een leuke show in een super gezellig restaurantje. En ja, hoe gaat het dan, een aperitiefje, voorgerechtje, hoofdgerechtje, dessertje, vééééééél te veel wijn, ... nadien naar nog een feestje geweest en daar nog 2 glaasjes wijn ... en toen ... was plots het licht uit :s
Ik heb gelukkig nog het besef gehad van naar het toilet te gaan achter de schermen, en tegen een vriendin te zeggen dat ze mij moest komen zoeken als ik binnen de 10min niet terug was ... en ja hoor, daar zat ik dan op de grond naast het toilet ... ziek dat ik was ! Meteen weer goed om te beseffen dat ik de eerst komende maanden niet meer drink, das dan wel het voordeel :)
't ventje is gelukkig super lief geweest, heeft mij netjes naar huis gebracht, een dafalghanneke gegeven en mij dan lekker lang laten uitslapen. Lief toch e ?!

Zondagnamiddag was ik dan (min of meer) terug een normaal (maar misselijk) mens, en dat moest ook want we hadden met mijn ouders afgesproken om samen met de kids een pannenkoek te gaan eten. Dus heb ik een pannenkoek met ijs naar binnen gewerkt, en ja die had wel gesmaakt :) En dan 's avonds om 20h00 kreeg het ventje plots weer honger en moest ik om frietjes gaan ... en jep jep je raad het al ... ik heb lekker mee gesmuld :))

Dus shame on me dit weekend, maar kom, niemand is perfect he !!
En gelukkig heeft de weegschaal mij er niet al te zwaar voor gestraft, er was 100 grammetjes bijgekomen, dus dat is nog makkelijk terug weg te werken.

Mijn doel voor deze week : tegen zondag wil ik op die 80kg staan, of net eronder. Dat wil toch zeggen dat er een kilootje af zal moeten en dat ik héél hard mijn best zal moeten doen hiervoor. Maar we zijn nog steeds super gemotiveerd en we gaan er voor !

Aan jullie allemaal, ook veel succes gewenst in alweer een nieuwe week
Groetjes

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan