Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 30, 2012

Andoethet woog op het moment van schrijven 78.00 kg (bmi: 26.99).

Ik kan best tevreden zijn over het verloop van afgelopen weekend! Geen gesnaai, geen gegrabbel.... best netjes aan mijn dieet gehouden, alleen zat er zondag zeer weinig beweging in ..... 2 ons erbij.....
Gek he! .... Een tennispartij van 5:53 uur!!! Respect voor die mannen, zeg! Tussendoor ook nog even Feyenoord-Ajax zitten kijken (ook niet om naar huis te schrijven als je voor Ajax bent :()... Al met al dus weinig bewogen.
Oke, het weekend is weer voorbij, er ligt een megastrijk op mij te wachten en de kasten moeten deze week leeggeruimd worden voor de nieuwe meubels, die vrijdag komen... vanavond een uurtje tennisles, dus al met al ga ik het gewoon weer inhalen en verwacht ik morgen weer een daling te zien.
Ik heb er nog steeds een goed gevoel bij en dat blijft zo!

Fijne dag en tot de volgende keer!

xx Anneke

Onbekend
February 15, 2012 om 07:25
Hai! Hier kun je meer lezen over Cambridge als je wilt. http://www.afslankbinnenmaas.nl/dieet.htm Ik doe de cambridge 500 methode, waarbij je dus uitsluitend maaltijdvervangers (pap, shake, soep) gebruikt. En verder niets, behalve water/groene of zwarte thee (geen vruchtenthee)/zwarte koffie (evt. met zoetje). Het is best heftig, het kost 50 euro per week, maar ik denk dat ik hiermee wel kan slagen, ook om het gewicht eraf te houden (omdat je op controle blijft gaan).

Ik kom vrijdag over een week weer mijn gewicht invullen hoor. Vanaf nu de blauwe lijn in mijn grafiek. Thuis weeg ik maar niet meer.

Ik ben benieuwd, je hoort het wel weer!
xx Linda
Onbekend
February 16, 2012 om 07:16
Hai! Het is maar tijdelijk he, dus dan is het wel te overzien. Na 3 of 6 weken heb je een tussenweek, waarin je groenten en vlees/vis erbij mag, maar koolhydraten zijn wel uit den boze. Die ga je op het laatst weer gedoseerd toevoegen. Eerst een boterham, dan een aardappeltje erbij, etc, tot je uiteindelijk weer op een normaal gezond eetpatroon uit komt.

Maar ik snap wel dat het niet voor iedereen iets is. Moet ook echt wel wennen hoor, aan zo weinig eten. Maarja, vandaag dag 2. Morgen nog een moeilijke dag en dan ben ik er als het goed is 'doorheen'. :)

En natuurlijk kom jij er wel weer. En het gaat maar om een paar kilo's toch? Je ziet er echt goed uit hoor (ok, je had je jas aan, maar wat ik zag... echt geen stevige meid in elk geval, slanke benen en mooi slank gezicht!)

Ik hou je op de hoogte. Tnx for your support!!! xx Linda
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan