Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 30, 2012

Stempeltjes woog op het moment van schrijven 76.30 kg (bmi: 29.07).

goede morgen allemaal,yes ik ben 1kg800 kwijt,en wat nog belangrijker is ik voel dat het me dit keer terug gaat lukken,na enkele kwakkelmaanden voel ik me voor het eerst terug mentaal sterk om er tegenaan te gaan.JUllie wilen niet weten wat ik de laatste maanden naar binnen heb gewerktIk bekijk het nu maar zo,ik ben vorig jaar in mei begonnen met mijn etenswijze ter veranderen,dan de latste maanden slechter en slechter met als resultaat zeven kilo erbij,maar als ik nu nog 8.5kg kwijt speel tegen eind mei dit jaar dan zou ik toch twintig kilo minder wegen en dat had ik in mijn stoutste dromen niet kunnen denken.Dus meisjes ik ga er terug voor en laat jullie volgende week terug een positief bericht lezen.

January 30, 2012 om 03:03
Hi stempeltjes,

Super! Gelukkig dat je je ritme weer terug hebt. Ik ben ook begonnen met weight watchers en tot nu toe gaat het prima.

Veel succes deze week.

Groetjes, Angelien
January 30, 2012 om 03:13
dieetlien dit berichtje is voor jou bedoelt,ik was naar je profiel gaan kijken en las heel je verslag maar het laatste stuk kan ik niet lezen doordat heel dat kadertje met al je buddys ervoor stond,ik kreeg het niet klaar omdat naar beneden te schuiven,zal wel aan mij liggen ,daarom reageer ik hier in dee hoop datt je het kan lezen.Hou vol hé meisje,je moet inderdaad niet bang zijn om je extra punten te gebruiken,deze week heb ik ze nu eens niet gebruiken omdat ik echt moest afkicken van al die maanden snoep en voor mij is het dan gemakkelijker om niets te snoepen,zeker de eerste week.De vorige maanden(de periode dat ik goed bezig was)heb ik altijd al mijn extra punten opgebruikt,zelfs al mijn sportpunten en dat waren er echt wel veel,ben toen ook altijd blijven afvallen.Je zal natuurlijk wel iets minder snel afvallen,maar zo zal je het ook kunnen volhouden.
Het is toch fantastisch dat je zonder schuldgevoelens eens iets lekker kan eten zolang je maar eerlijk al je puntjes opschrijftsucces!!!!!
Bbr
January 30, 2012 om 04:06
Hoi
geweldig meis wat een energie.
ik wil er ook weer helemaal voor gaan en door jou positieve uiting krijg ik de energie om met je mee te gaan.
zeg steeds moet me lukken en ooit lukt het maar nu is het moment gekomen.
heel veel :succes:
:liefs: :bbr:
January 30, 2012 om 04:11
Lutgarde,

Koud vandaag hé. Hier ligt er een dun laagje fijne snippersneeuw.
1,8 kg. eraf. :knapgedaan::iedermoment:

Fijn dat je weer helemaal je ritme hebt terug gevonden, goe bezig meisje :okidoki: =gazodoor=

:veelsucces: deze week, fijne dag nog en tot de volgende keer.
:sneeuwgooien1:
February 1, 2012 om 02:49
Hi Stempeltjes,

Ik heb je berichtje gevonden. Lastig dat de site af en toe moeilijk doet. Heb ik ook last van. Ben ik ijverig aan het typen, gaat het tekstvakje niet verder. Kun je niet zien wat je aan het typen bent. Ligt er ook wel eens aan hoe ik inlog. Als ik in mijn e-mail een berichtje lees en ik klik daar op de link om te reageren, dan heb ik meer problemen dan als ik normaal inlog.

Op het moment heb ik het een beetje moeilijk met weight watchers. Eerste 2 weken ging natuurlijk super. 3e week kwam ik 3 ons bij en in de 4e week bleef ik precies gelijk. Balen hoor. Natuurlijk zet ik door, maar het werkt niet erg motiverend. Toch heb ik voor deze week een compleet weekmenu gemaakt. Dit maakt het makkelijker voor me om voldoende te variëren en om mij aan mijn plan te houden.

Als ik nu volgende week weer niet afgevallen ben, neem ik niet meer zoveel weekpunten. Kijken hoe dat werkt. Terwijl ik maar de helf van de weekpunten gebruik. Het is niet eerlijk......

hahahaha, beetje zelfmedelijden.

Veel succes en zet hem op, dan doe ik met je mee.

Groetjes, Angelien
February 1, 2012 om 14:15
Hoi Lieve Stempeltjes,
Tsjonge, wat goed, 1.8 kilo!!! Je hebt je keurig herpakt! Ik was vandaag 0,8 kilo kwijt. Ik ben dus na 7 dec. altijd nog 0,7 gegroeid, maar na het laatste weegmoment ook weer in de dalende lijn. Ik hou me nog steeds een beetje rustig, ik ben nog helemaal daas van de laatste maanden werk. Maar m'n lijn is weer op de goede weg! Maandag was het een beetje te ijzig, met die motsneeuw, maar als ik gewend ben aan deze barbaarse temeraturen hoop ik weer eens te gaan vogels kijken, in deze open, winderige polders :-) Ga zo voort, veel liefs, Janneke.
Onbekend
February 2, 2012 om 10:46
Zet hem op ! =garfieldafgevallen=
Welkom terug.

:vlinder3: Alertje
February 2, 2012 om 11:27
dank je wel Alertje,ik kan niet op jouw site gan kijken want er stat dat je acount afgeslotenis,betekent dit datje niet meer op de site te bekijken bent?
Onbekend
February 3, 2012 om 01:44
:goedemorgenkoffie: Lutgard , goed gedaan zeg !! Ge ziet hé , ze zeggen altijd bij de WW , nooit niet opgeven en opnieuw starten en het helpt , daar ben jij nu het bewijs van !!
Ik doe ook rustig verder en het zal ook wel van moeten : bloeddruk en cholesterol te hoog en ik ga het eerst zonder medicatie proberen omlaag te krijgen , is ook ergens een stok achter de deur om het op een normale manier te bereiken .
:succes:

Groetjes
Maria
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan