Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 30, 2012

Nel7 woog op het moment van schrijven 67.70 kg (bmi: 22.62).

Zaterdag ging ik een vriendin helpen bij het cateren van een groot feest. Slecht idee! Niet het helpen natuurlijk :) maar een halve dag lang lekkers voor je neus hebben, er zoveel van mogen eten als je wil en er dan áfblijven is geen makkie. Als gevolg: 2,5 stukken (overheerlijke!) quiche en een kleine portie lasagne met buitensporig veel kaas. Ik voelde me behoorlijk slecht zondag omdat het de eerste keer was tijdens mijn race tegen de kilootjes dat ik me niet heb kunnen 'inhouden'.

Ik houd me voor dat af en toe zondigen er bij hoort, hoe jammer ik het ook vind dat de cijfertjes op de weegschaal de dagen erna niet de kant opgaan die ik wil. Hopelijk sta ik morgen terug op het gewicht van zaterdagmorgen.

Hop, er weer tegenaan! Straks een groeplesje High Shape volgen in de sportschool!

Onbekend
January 30, 2012 om 08:44
Goed dat je meteen weer een klasje in de sportschool er tegenaan gooit! Meteen weer de draad oppakken, dat is het beste toch? Bij mij viel de weegschaal heel erg mee, alsnog 0.7 kg afgevallen, dat had ik niet durven dromen!!!
Onbekend
January 30, 2012 om 12:19
Wauw wat een doorzettingsvermogen heb je als het even tegen zit ( Daarbij misschien geniet je dan even dubbel van het eten, Dan lijkt me dit een keer op z`n tijd er gewoon bij horen) dat je vervolgens gewoon lekker ervoor gaat en naar de sportschool gaat, Respect daarvoor!

Vaak kan ik naar zoiets, flink bij de pakken neer gaan zitten! het voordeel is dat ik toch het idee heb dat ik me moet verantwoorden naar alle buddies toe, vandaar dat ik deze keer ook koppie omhoog hou dat ik ben blijven stilstaan, hopend eind deze week weer wat minder op de weegschaal!

Fijne week,
Groetjes Mireille
July 28, 2012 om 19:00
Namens de moderators en bezoekers van Gezond eten en bewegen het hele jaar rondFijne dag vandaag en we hopen je snel te zien in de club waar we elkaar helpen en steunen om een gezonder gewicht te behalen en te behouden.
:hetwerkt:

Groetjes van :tuppie:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan