Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 30, 2012

Amay woog op het moment van schrijven 89.90 kg (bmi: 33.43).

Hallo allemaal,

eindelijk kan ik weer bij jullie zijn!!! door allerlei redenen was het helaas EVEN (ahum) niet mogenlijk.

Als het goed is moet alles het nu blijven doen!!

We zijn nog steeds druk in huis, maar dat zal nog wel even zo blijven tenzij er een goede schilder op de site zit met te veel vrije tijd.. hahaha

Ik heb toevallig de verhuisdoos met de dieetboeken gevonden, en ben weer begonnen met de Weight Watchers (gewoon thuis dus niet naar de meetings, veel te duur en ik heb jullie toch ook voor de broodnodige motivatie?!)
Ik heb een paar jaar geleden op marktplaats het 365-dagen boek van de WW gekocht, en dit bevalt me heel erg goed. Wat vooral belangrijk is, is dat bijna alle maaltijden lekker gevonden wordt, dus ook door de kinderen.

Verder staat nu ook de crosstrainer weer op onze slaapkamer en mijn voornemen is om er een half uurtje per dag op te trainen, wat tot nu toe lukt. (ik heb op MP een klein TV-tje met ingebouwde dvd op de kop getikt en met een dvd erbij is een half uur zo om)

Helaas vorige week een fikse keelontsteking gehad met flinke koorts en ben nu nog steeds niet helemaal fit, maar met 4 kinderen moet je wel weer door.. na een week bijna bijna niks in de huishouding weet je het wel..


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan