Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 30, 2012

PrinsesLiedje woog op het moment van schrijven 82.00 kg (bmi: 30.86).

Goedeavond :welkom2: :goedeavond: Hoe is het met jullie? :tikfout:Hoe was jullie weekend? Xco ben ik nog niet uit of dat ik dat vaker ga doen :P SHabam ga ik wel is proberen, iemand ervaring?
Ik heb een leuk weekend achter de rug wel druk, eerst vrijdag een vriendin opbezoek. En omdat ik toen natuurlijk daardoor niet kon sporten heb ik een lange wandeling:wandelen: gemaakt met vriendin en hond. :labrador: ook heb ik een WI spel gekocht, echt super tof WI Fit plus en Zumba voor de Wi :balanceboard: echt leuk en goed. Toen zaterdag verjaardag, dat was wel lastig want ze kennen mij daarnog als de lekkere eter, dus ik kwam daar en er stond al een gebak en een grote kop koffie met suiker en slagroom klaar.. Tja ik kon slechts zeggen gooi maar weg, dus daar van genoten. Vervolgens wel s avond minder geprobeerd te avond eten om het te compenseren. Toen zondag.. Ik was helemaal brak toen de wekker ging en voelde me helemaal niet lekker, maar tja ik had de afspraak staan dus ik ging naar de sportschool, gelukkig mocht ik auto lenen. En toen daaraan gekomen, ik helemaal soort van nerveus voor de weegschaal, komt er een man naar me toen, van Hoi doe je mee met bodypump, waarop ik zeg nee, ik heb een afspraak.. Zegt die man, oh ja sorry die man kon wegens prive dingen vandaag niet komen,.. Ikke balen, dus ik bodypump mee gedaan en daarna een uur ZUmba. Ik was daarna helemaal gesloopt. Voelde me nog minder lekker. Thuis gekomen had mijn moeder al iets uit de frituur voor mij gemaakt, dus ik balen maar tja tegen je moeder ga je ook niet zeggen gooi maar weg. Nou toen in de avond naar nicht van me op bezoek, voor het eerst. En daar ging het ook weer soort van mis, ik voelde me nog steeds niet lekker. Dus had ook even nergens kracht voor. Dus toen de bak chips op tafel kwam genoot ik ervan en ook daar werd uit de frituur gegeten.. Ik heb de hele nacht pijn in mijn lichaam gehad :schaapjestellen: en niet geslapen. Vandaag moest ik mijn sleutel inleveren. Overal spierpijn van gister met pumpen weer te fanatiek mee gedaan. Maar ach toen maar op de weegschaal gegaan bij mijn thuis en =1kg= dat was erg fijn! :afgevallen: Helaas die 8. staat er nog maar we gaan gewoon door. Ben nu wel gestopt met de pil voor de stopweek dus dit zou wel een lastigere week worden, maar ik probeer elke dag te bewegen. Wens iedereen nog een fijne avond en tips en berichtjes zijn altijd welkom. Ben ook heel benieuwd hoe het bij jullie gaat. :kisshugs::groetjes2:

Onbekend
January 30, 2012 om 14:16
Heee...

Ja soms heb je van die dagen dat er allerlei lekkere dingen voor je staan! Maar soms mag je er ook van genieten hoor! Ook al voelt het niet goed aan!

Jammer dat je afspraak niet door kon gaan op de sportschool! Maar je hebt wel lekker gesport! Goed hoor 2 groepslessen achter elkaar! :) Bij ons hebben ze ook Shabam.. maar heb het nog nooit gedaan! Ik ben een beetje voorzichtig in groepslessen, doe altijd de vertouwde haha... moet ook eens mijn wereld verbreden in de groepslessen!

Maar wat goed zeg een kilo eraf! Hoevaak sport je per week? :)

Samen op naar de 80!! xx
February 1, 2012 om 00:51
Hoihoi,

Ik doe vaak Sh'bam, en vind het erg leuk! Je kan het het beste zo'n 3 of 4 x doen voor je echt conclusies trekt. Na een paar keer ken je namelijk alle dansen goed, en dan wordt het echt leuk!
Ik heb ook Wii Fit Plus en Zumba. Ik heb t vorig jaar vrij veel gedaan, maar sinds de zomer heb ik bijna niet meer op de Wii gestaan. Ik wil het ooit nog wel weer eens oppakken... voor dat extra beetje beweging. De meeste beweging moet ik toch in de sportschool vinden, daar ben ik veel actiever dan thuis.

Heb je de mensen om je heen wel verteld dat je eigenlijk al die frituur en zo niet meer wilt? Anders staat het de volgende keer weer voor je klaar, en blijf je alles maar op eten, alleen maar om netjes te doen!

En goed dat je zoveel andere dingen hebt gedaan op de sportschool. Kan me voorstellen dat het erg zwaar is, maar ja, als je het vaak doet, went het wel... Hoewel ik moet zeggen dat ik BodyPump nog nooit heb gedaan, omdat t mij ook erg zwaar lijkt.
Ik ben nu bezig met mijn wekelijkse BMI tabel, straks ga ik ook weer naar de sportschool. Even wat apparaten doen en daarna BodyShape. Ik sla dan alleen de laatste 5 minuten over, de buikspieren, omdat ik daarna op tijd op m'n werk moet zijn. Nou ja, al het andere pak ik mooi mee, dan heb ik weer netjes twee keer gesport deze week!

Fijne dag verder.

Groetjes,
:famkedevries:
February 1, 2012 om 12:23
Hoi!
Elke kilo is er weer één! Goed gedaan! Komt vast door dat lekkere sporten! Heb je nu een nieuwe afspraak gemaakt? Ik vind s'bam best wel leuk, maar ik ben niet zo van de huppelpasjes waar ik mijn armen de andere kant op moet laten bewegen dan mijn benen... Daar ben ik denk ik niet voor gemaakt! ;)

Ga zo door! En wie wat er volgende week met de weegschaal gebeurt als je minder verleidingen voor je neus krijgt! Zet hem op! Bij mij werkt het als iedereen weet dat ik aan de lijn ben, dan staat er minder snel iets zomaar voor je neus!

Liefs
February 2, 2012 om 05:24
Hoi Prinsesje,

Wat vervelend dat mensen er nog vanuit gaan dat je wel "gezellig" mee eet.
Misschien is het wel handig om ze te vertellen dat je iets meer bewuster wil gaan eten.

In mijn omgeving weten ook niet veel mensen het, maar ik probeer wel een 'calorievolle' dag de dag erna te compenseren.

Maar ondanks alles heb je er toch maar mooi weer een kilo vanaf! En dan verdwijnt die 8 vanzelf wel ;)
February 2, 2012 om 11:53
Hoi meid,

Ik kan me er wel iets bij voorstellen dat je twijfelt over dat Xco, ik vond het er maar raar uitzien.
De Wii-fit heb ik ook maar ik gebruik het tegenwoordig eigenlijk alleen nog maar als weegschaal.

Mijn weekend (jeetje, het is inmiddels alweer bijna weekend) was erg gezellig maar ook erg calorierijk en dat heb ik dus geweten. Gelukkig is de meeste schade weer weggewerkt.
Ik begrijp dat jij ook aardig wat calorieën naar binnen heb zitten werken. Ik vind wel dat je de "schuld" niet moet leggen bij de situatie. Jij ben tenslotte de persoon die het besluit neemt of je iets wel of niet neemt.
Net zoals je het besluit neemt om heerlijk te sporten, dat doe je hartstikke goed en met een lekker resultaat.

Als je iets "onverantwoord" neemt, neem het met mate en geniet ervan. De boog kan niet altijd gespannen zijn.

Liefs,
Ina

Ps. Hopelijk vind je me niet al te kritisch.
Onbekend
February 7, 2012 om 07:15
Hoe is de week verlopen? :) X
February 9, 2012 om 06:25
Hey lieve meid, hoe gaat het nu?
February 10, 2012 om 02:27
Hoi goedemorgen, dank voor jullie berichtjes! En tips, ik zou het meenemen voor de toekomst.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan