Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 30, 2012

Suzen90 woog op het moment van schrijven 61.00 kg (bmi: 22.41).

Dat is al weer even geleden. Er is nog niks veranderd. Maar gelukkig is er ook niks bij gekomen. Was deze week 2 keer uit eten geweest. Wie doet dat nou. Naja het was heel erg gezellig en leuk!
Hoop dat er nog wat af gaat met deze aanpak. Niet snacken en snoepen. Alleen de gewone maaltijden eten.

Anders word het een trui breien, en een alcoholloze zomervakantie.

January 30, 2012 om 14:48
Hey,

Ja, klopt maar doe verder niet veel. Werk niet en zit ook niet op school. Dus veel beweging krijg ik niet. Wel regelmatig (bos)wandelingen maken met hond.
Ook zit ik bij een sportschool maar daar ga ik stoppen. Heb nu zelf een crosstrainer aangeschaft, met in elkaar zetten lukt het bij een kant niet... (schijf zit niet goed enzo, schroef wil niet zoals het zou moeten.. beetje moeilijk uitleggen.) Morgen nog eens naar kijken, rechts uit elkaar halen en kijken of het opnieuw wel goed gaat.

Ik ben al eerder meer als 10 kilo afgevallen (niet gezond) daarna wel gezondere porties gaan eten toen bleef ik op 54.5/ 55 maar met kerst 2010 ging het mis en vanaf toen weer 10 kilo erbij. Ik kon het heel lang niet geloven en vond mezelf ook niet anders in de spiegel maar merkte het wel aan kleding. Alleen nog maar een trainingsbroek aan doen en zo.. das niet goed dus moet wel weer beginnen.
January 30, 2012 om 14:52
Ja ik ken het. Ik zat ook bij een sportschool maar ging eigenlijk nooit omdat ik dat fitnes ook niet leuk vind, en gewoon nooit zo'n zin had. Hopelijk lukt het met je crosstrainer dan. Dat is wel relaxt, kan je gewoon thuis fietsen en een beetje tv ondertussen kijken of muziek luisteren. Hopelijk als je naar school gaat kan je weer wat fietsen dan, maar boswandelingen lijken me ook goed.

Ik hoop dat het je lukt. Ik zou ook graag 55 willen wegen, maar dat lijkt me onmogelijk. Is het natuurlijk niet, maar zou niet weten hoe ik dat moet halen. Ik ben even lang als jou dus het is mogelijk. Maar ik hou het eerst maar eens op 60 kilo, en als ik dat gehaald heb ga ik voor de 57.
January 31, 2012 om 01:40
hoi , thx voor je berichtje en idd spieren zijn ook weer zwaarder dan vet, maar ben dus pas 2 weken aan het sporten haha, maar daarom heb ik ook mijn cm opgenmomen om dan straks te kijken of het echt strakker wordt en met straks bedoel ik dan over een maandje ofzo.
Jij ook veel succes nog!
January 31, 2012 om 15:19
thx ! ben idd ook benieuwd, we gaan er gewoon voor ! :doittogether:

groetjes !
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan