Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 1, 2012

ELLIZ woog op het moment van schrijven 65.90 kg (bmi: 26.74).

Hallokes,

Mijn vooruitzicht om de hele maand februari niet te zondigen lijkt moeilijk uitvoerbaar, heb ik ondertussen ontdekt.
Er gaan op het werk grote veranderingen gebeuren, de volgende maanden, en daarvoor krijgen wij allemaal een vorming/opleiding van 6 uur. Ik heb die vorming pas op 17 februari, maar collega's van me hebben die al gehad.
Dat is van 8 tot 14 uur, en er is ontbijt en lunch voorzien. En ja hoor, beide zijn helemaal niet dukan-proof.
Ik heb nu de keuze uit gewoon mee-eten, of mijn eigen ding meebrengen...
En ik geef eerlijk toe, deze keer zie ik dat laatste niet echt zitten. De mensen bij wie ik in de groep zit, ken ik persoonlijk niet zo goed (groot bedrijf), en die weten niet dat ik een dieet volg. Ik heb ook geen zin om "anders" te zijn. En voor die ene keer dat we eens iets krijgen, wil ik er ook wel van profiteren...
De kans is dus heel groot dat ik die dag bewust ga zondigen, waardoor ik weet dat ik even een terugval ga hebben, maar dat neem ik er dan maar bij. Na een kleine inspanning is dat zo weer opgelost.

Ik heb vandaag toevallig mijn huisarts gezien. (toen ik onlangs buikriep had kwam een collega-arts langs, ze werken met 3 in een groepspraktijk)
Zij raadde me vorige zomer aan om een proteïnedieet te volgen, omdat dat voor mij heel goed zou zijn. Omdat ik het niet zag zitten om weeral "poedertjes" te eten heb ik dat toen niet gedaan. Maar toen kwam Dukan op mijn pad, hetzelfde principe, maar dan met gewone voedingsmiddelen.
Ik vertelde haar wat ik aan het doen was, en wat het resultaat tot nu toe is. En ik had de indruk dat ze trots op me was, en dat doet deugd!
Ik ben dus goed bezig, ik ga door tot het eind...

Groetjes, Elliz. X


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan