Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 2, 2012

MissFitness woog op het moment van schrijven 58.20 kg (bmi: 21.38).

en als ik ergens wel een vreselijke hekel aan heb is het kou!

Gelukkig gaat het met het eten, sporten en de kilo's de goede kant op. De schade is bijna weggewerkt. Het nadeel van skinny zijn is wel dat er niet zoveel isolatie meer aanwezig is en je het daardoor sneller koud hebt. Nou was en ben ik altijd een koukleum geweest, isolatie of niet, dus eigenlijk maakt het niet zo heel veel uit. IK HEB HET GEWOON KOUD brrrrrrrrr...........

Liefs,
Ina

February 2, 2012 om 06:51
Hey Ina,
Ik heb het anders wel eens graag, die koude (zolang het niet te lang duurt en het binnen warm genoeg is), straks ga ik er nog eens een toertje in lopen, dat heeft me dinsdag ook deugd gedaan. Nadien een warm douche en met een warme tas thee en een dekentje in de zetel, zalig....

Wat goed dat je schade bijna weggewerkt is, nog 800 gr te gaan!
Liefs
Sofie
February 2, 2012 om 11:52
Hee Ina!

Ik hoop ook zo dat het heeeeeeeeeeeel snel beter weer wordt, want deze kou is vreselijk!:winter07:
Wat ik altijd doe is heel veel thee drinken, helpt wel enigszins, het is ten slotte nu gewoon super koud!!!!! :winter04:
Laten we hopen op een warme zon en moge die spoedig komen hihi:zon2:
Wat fijn om te lezen dat het ook de goede kant gaat bij jou!:+: En ja die complimenten zijn inderdaad heel fijn! Vandaag weer complimenten gekregen:bloos: Maar ja, ze geven je wel toch die boost! :doemee:
Nou, zet hem op de laatste paar dagen deze week!:dikkeduim: We kunnen het!:gogo:


MissToned:calimero:
Onbekend
February 3, 2012 om 12:39
Ik wens je een slank en gezond weekend (lees: niet teveel toegeven aan lekkere trek)!
February 3, 2012 om 16:33
Met,- het koud hebben,- schijn je ook veel te verbranden! ;) je lichaam moet immers hard werken om op temperatuur te komen! Ik vind de echte winter zalig. Het is fijner dat het vriest, en verder supermooi weer is, dan alle dagen bewolking en die vieze pisregen. Daar word ik zo depro van... Alleen de ijskoude nachten zijn even vervelend... En als skinny persoon heb je het sneller koud, ja! Dat merk ik nu ook. Toen ik nog een aardige buffer had, kon de kou me niet zo deren. Maar ach, ik stap ook in deze temperaturen, gewoon lekker op de fiets. (tot op zekere hoogte dan, ook ik heb mijn grenzen, haha...) Muts op, oorwarmers op, wanten aan, en hup! Het is altijd nog beter dan alle dagen regen. Maar goed, de zomer is zowiezo beter dan heel de winter, dat ben ik met iedereen eens... Maar desalniettemin, ben ik gewoon een liefhebber van MOOI WEER, of dat nu koud is, of warm. En ik zie dat we allebei nog 0.80 kg te gaan hebben!!! We zetten 'm op! We gaan ervoor!

Liefs,
Bar
Onbekend
February 4, 2012 om 02:25
je bent niet de enige! Ik haat dit weer! Ik snak naar de zomer!!
En dat klopt wat dat isolatielaagje betreft hoor, ik heb daar nu ook meer last van.
En nu ligt hier een dik pak sneeuw, dus het sporten staat ook op een zéér laag pitje (helaas geen sportschool in de buurt hier om als alternatief te gebruiken).

Laten we maar samen hopen dat het snel weer wat beter weer wordt!

groetjes,
Ruth
February 4, 2012 om 06:46
Hey,
Dat glad zijn viel wel mee, enkel bij het afzetten schoof ik af en toe een beetje weg, maar ik heb vooral over verse sneeuw gelopen en die was eigenlijk veel minder glad dan ik verwacht had. Kraakt wel lekker onder je voeten hoor :D. Ik kan het iedereen aanraden, behalve met een blessure natuurlijk, want dat lijkt me echt niet ideaal, ik voel nu wel dat ik mijn spieren onbewust anders gebruikt heb.
Liefs
Sofie
Onbekend
February 4, 2012 om 07:36
Inderdaad! het is echt heel erg koud! Een nadeel hiervan is dat weer veel mensen hierdoor binnen blijven en weer minder gaan sporten! Hopelijk ga je wel lekker sporten en toch nog even snel de kou in ! Succes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan