Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 2, 2012

CJD80 woog op het moment van schrijven 65.00 kg (bmi: 21.47).

Was ik vorige week vol goede moed begonnen, ging het vrijwel meteen helemaal mis. Lief had een virus opgepikt en was snipverkouden, ik had nergens last van, behalve dat ik het liefst niemand wilde zien en onder de dekens wilde kruipen. Dat ging niet, ik had juist een paar evenementen en netwerkmomenten, die ik veel te vroeg heb afgebroken omdat er toch geen zinnig woord uit me kwam. Of het nu kwam doordat ik een virus onder de leden had of doordat mijn ritme de laatste tijd al grotendeels weg was en deze week helemaal verdween, in elk geval was ik moe, prikkelbaar en had geen enkele weerstand tegen wat dan ook (chagrijn, kou, eten). Als je dan uit eten gaat, of als er lekkers te eten en te drinken is, of als je denkt dat een wijntje je wel wat spraakzamer zal maken, is het moeilijk om realistisch te zijn en te onthouden dat het allemaal niet zo goed voor je is.

Dus probeer ik nu maar om op een vast tijdstip te gaan slapen en op te staan, zodat ik mezelf weer in een ritme dwing. Dat helpt me vast beter te slapen, en helpt me ongetwijfeld ook om beter te eten. We zullen zien. Vandaag gaat goed (shakeje gehad van een halve appel en een halve banaan en wat havermout, wat yoghurt gegeten, nu lunchen).

February 2, 2012 om 07:32
Hoi,

Ach soms lukt het wel maar ik heb ook echt wal van die dagen.
Volgende week beter
Succes
February 4, 2012 om 05:59
Tja soms zit het mee en soms zit het tegen... Er zijn zo van die momenten waarop het soms écht niet wil lukken.... De truc is het om dan tóch door te zetten, want dat is de enige manier waarop je er komt!
Zo te lezen ben jij een goede doorzetter! Knap! Ga zo door dan kom je er wel!

Fijn weekend!
Liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan