Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 2, 2012

PerfectPicture woog op het moment van schrijven 96.00 kg (bmi: 34.42).

De afgelopen dagen lag mijn prioriteit absoluut niet bij mijn gewicht. En dat zie ik nu terug! Zo zwaar als nu ben ik nog niet geweest. Stom genoeg had ik dit wel even nodig, even weer met mijn neus op de feiten gedrukt dat ik mijn lichaam aan het verwaarlozen ben en dit hoger op mijn prioriteitenlijstje moet komen. Zakelijk kan het niet beter gaan dan nu, heb er een heeeeele grote klant bij die de huidige omzet waarschijnlijk meer dan gaat verdubbelen. School stroomt de ene na de andere hoge voldoende binnen. En mijn lichaam dan? Dat is het enigste dat achter blijft en toch zit ik de hele dag "met mijn lichaam opgescheept". Nu komen er rustige tijden, het werk loopt lekker, ik sta daar niet alleen meer voor. School begint aan een nieuw semester dus als ik het vanaf nu gewoon netjes bijhou allemaal krijg ik heel veel meer rust. En dus ook tijd genoeg om lekker te gaan sporten en gezond te gaan eten. Dat is nu nummer 1 prioriteit!

Heel veel succes allemaal buddies. Ik kom binnenkort bij jullie allemaal lang om te kijken hoe het bij jullie gaat.

Onbekend
February 3, 2012 om 08:44
Hee! Dankjewel voor je berichtje! En ja planning is belangrijk tijdens het studeren, ook al was ik er ook erg slecht in hihi.... maar hoop dat het de komende weken wat beter gaat! Geef niet op, het gaat je lukken! X
February 9, 2012 om 06:24
Hoi meid, ik zat ook op 96 kilo en ben 1m67, nu weeg ik 77.1 kilo.
Jou gaat dit ook lukken!!! Hier op de site krijg je de juiste steun, iedereen weet waar ie het over heeft en ze leven allemaal mee. Voor je inspiratie kun je hier terecht bij je buddies en iedereen wel zo'n beetje. Heel veel succes!!
Liefs Suzie.
February 9, 2012 om 07:02
Hey meid


Ik ken het gevoel volledig. Zit ook in dat patroon. Ben een keer terug tot de 90.4kg gegaan, bijna onder de 90 dacht ik! Ja, niet dus. Heb me weer helemaal vol gegeten tot de 99kg... Mijn klein doel is gewoon nog maar om onder de 95 te wegen en dat lukt me zelfs niet :s Was er 2 weken geleden bijna, woog 96.2kg ofzo, dacht ooooh, bijna die 95 te zien! Nee ze, heb me weer laten gaan tot 98.1kg pfff.

Als je ooit de wonderbaarlijke formule hebt gevonden om in 1 lijn af te vallen, let me know :)

Maar toch heeeel veel succes gewenst en ga ervoor!

Groetjes
Charlie
Onbekend
February 9, 2012 om 10:04
Dankjeeee! Hoe gaat het met jouw? X
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan