Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 2, 2012

Anna84 woog op het moment van schrijven 75.30 kg (bmi: 24.87).

:lievebuddys:

Maandag

Het gaat nog steeds goed hier! Ik voel me tenminste goed.
Heb al een paar dagen niet gewogen, en dat voelt ook goed. Ik heb mijn focus meer liggen op het veranderen van gewoontes. En dan gaat mijn gewicht heus wel vanzelf mee (hoop ik althans). Maar op dit moment is wegen even niet zo belangrijk voor me (wat ook wel weer nieuw is). Dus ik zal er donderdag weer op gaan staan. Verder lekker doorgaan zoals het nu gaat. Ik voel me er goed bij!
Van het weekend wel nootjes en chips gehad, maar ik merkte dat ik het eigenlijk helemaal niet super lekker vond. Hahahaha, dat is toch ook wel weer wat. Dat heb ik jarenlang iedere avond gegeten. Werd al zenuwachtig aan de gedachte dat ik niets in huis had voor de avond. En nu, nu smaakt het helemaal niet meer zo lekker. Het moet niet gekker worden ;)

:rozelijn:

Vrijdag

Vanmorgen weer een kilo erbij, terwijl ik gister weinig heb gegeten omdat ik veel geslapen heb. Maar het kwartje is gevallen, en ik begrijp nu waar ik van aankom: zout. Gister krieltjes gegeten, met lekker wat zout erop. Dusss... voortaan geen krieltjes meer, maar ga ik zelf aardappels koken en daarna bakken. En dan zonder zout *mjammie* Eigenlijk veel lekkerder dan krieltjes, maar is net even wat meer werk.

:rozelijn:

Donderdag

Toch weer wat kwijt deze week. Ben er blij mee!
Het belangrijkste is gewoonte verandering. Het doorbreken van oude (slechte) patronen. En ook dat lukt! De drang om te snoepen is zo goed als weg. Over-eten of door eten als ik genoeg heb gaat ook steeds beter.
Deze week me niet zo goed gevoeld persoonlijk. Zit niet zo lekker in mijn vel. Slecht geslapen. En ook dat maakte niet dat ik meer wou of ging eten. Voelt goed. Vandaag een vrije dag en heerlijk bijgeslapen. Nu komende 4 dagen werken.

Zondag de eerste les gedaan van start to run. En dat zou je 3 keer per week moeten doen. Had dinsdag in mijn gedachten voor de 2e keer, maar ik had nog zo'n spierpijn, en het is zoooo enorm koud. Brrrr, ben daar echt een mietje in. Hoop dat de temperaturen binnenkort weer wat hoger worden, en dan ga ik er weer mee verder. Wat conditie opbouwen, want die is belachelijk laag. En het is fijn om iemand in je oren je te horen aanmoedigen. Alleen ben ik zo'n trutje dat ik ga terug praten :grinnik:

Nu nog gauw wat klusjes doen, en dan gauw bedje in. Morgen alweer om 5.20 beginnen.

Fijn weekend alvast!

Liefs

Onbekend
February 3, 2012 om 02:28
Hej Anna,

ja dat klopt het is gewoon de bedoeling onze leefgewoontens te veranderen. Het afvallen hoeft ook niet super snel te gaan. Als het maar op een gezonde manier gebeurd.
Jij ook alvast een fijn weekend!

Liefs,Mendy
February 5, 2012 om 07:41
Hai Anna,

Bedankt voor je berichtje, het is fijn om te lezen dat het iemand opvalt dat je er niet meer bent...
Ja ben ziek geweest en het was me ook allemaal wat teveel. Ik ga proberen om het hier op de site weer wat bij te houden en heb net mijn eerste dagboekberichtje weer geschreven. Met het gewicht is het ok: ben stabiel gebleven...

Groetjes, Poezeltjes
February 5, 2012 om 11:19
Van zout aankomen doe ik ook, dan ga ik heel veel vocht vast houden. Ik kook nu ook vrijwel zonder zout, maar met meer kruiden en verse peper. Komen de smaken net zo goed tot zijn recht!

Wat mij ook helpt is klein beetje (gerookt) zeezout, daar kom ik veel minder van aan dan van gewoon tafelzout!

Hopelijk zit je gauw onder die 75. Je lijntje gaat wel mooi naar beneden ondanks af en toe een schommeltje. :)

liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan