Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, February 18, 2012

StephanieH woog op het moment van schrijven 110.20 kg (bmi: 34.78).

Ik snap er werkelijk helemaal niets meer van .... ik ben nu in twee dagen tijd bijna twee kilo aangekomen!! Waarvan in vredesnaam? Ik eet amper!! Ik drink veel, kan slecht eten ivm de kaakoperatie die ik gehad heb .... had gisteren heerlijke hartige muffins gebakken, zonder meel, met gehakt, prei en paprika. Daar heb ik er twee van gehad! En 's avonds heb ik 150 gram gekookte KH-arme macaroni gehad met twee flinke scheppen groentemix er overheen. Later nog ongeveer 400 gram yoghurt gehad en nog later voor het lekker twee KH-arme repen .... maar dat komt omdat ik pas tegen half twee naar bed ging .... Alles bij elkaar genomen denk ik niet dat ik teveel gegeten heb, dus waarom kom ik dan maar liefst 2 kilo aan in twee dagen?? Ik was zo heerlijk aan het afvallen ...... al ging het dan erg langzaam.

February 27, 2012 om 03:03
Tja.... Soms snap ik het ook niet. 2 weken terug heb ik heel weinig gegeten en viel 100 gr af. Vorige week naar Tirol geweest en echt nergens naar gekeken en 1 onsje erbij. Vul jij je eetdagboek in? Ik merk dat als ik tussendoortjes eet, ik sneller afval. Gewoon blijven doorgaan!!!
February 27, 2012 om 03:37
Ik eet eigenlijk helemaal geen tussendoortjes .... Ik eet 's morgens een shake of een ontbijtreep (maar die kan ik nog niet zo goed kauwen) verder overdag een of twee keer yoghurt met twee schepjes Nevella, bij elkaar ongeveer 600 ml denk ik .... (de yoghurt dan he :-))) en 's avonds gisteravond heb ik een grote kom pompoensoep gehad, zelf gemaakt, er zat niet anders in dan pompoen en een ui (was heerlijk!!) maar ik heb er wel een paar plakjes boulogne stokbrood bij gehad (ik had al in geen twee maand brood gehad of zo) Gisteravond heb ik een klein glaasje Amaretto gehad (ik vond het niet eens meer lekker en heb het toch opgedronken, stom he) Verder eet ik dus niets ..... Gistermorgen was ik ook 108,8 en waarom ik niet verder afval? Geen idee!! Maar ik baal er wel van!!! Ik kan nog steeds niet veel eten, linkerimplantaat in de kaak is nog steeds gevoelig, pijnlijk is een te groot woord geloof ik!! Maakt wel dat het eten nog steeds erg moeilijk is ... vandaar dat ik zoveel Griekse Yoghurt eet. Daar doe ik wel een flinke schep lijnzaad in trouwens .... Helaas pas ik nog steeds niet in maat 46 :-(((((
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan