Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, February 18, 2012

Justmars woog op het moment van schrijven 87.20 kg (bmi: 27.22).

Na wekenlang hangen tussen de 88 en 89 had ik al bijna de moed opgegeven dat er nog gewicht af ging. Dat is jammer, want ik bleef wel gezond en niet teveel eten, maar af en toe kwam er ook weer een koekje op tafel. Wel ben ik 2x per week gaan zwemmen, en ik wandel dagelijks een half uur in de pauze.

En dat heeft kennelijk effect gehad. Opeens weeg ik sinds gister een hele kilo minder. Hoopte ik onder de 88 te komen, ben ik nu bijna 87 kilo. Wat een verschil opeens! Maar mij hoor je niet klagen. Het is een mooie stimulans om goed op mijn voeding te blijen letten. Want het bewijs is er dat dit zeker effectief is!

Fijn weekend!

Onbekend
February 18, 2012 om 05:15
Yeah, goed zo! Ik las ook je berichtje op mijn pagina. Dagboek bijhouden werkt voor mij ook, maar ik heb nog wel moeite met het blijven schrijven erin.

Ga zo door, en jij ook een fijn weekend! :D
February 20, 2012 om 02:33
Wauw, dat zal echt een heerlijk gevoel geven. Helaas zat ik met hetzelfde probleem, dat is de reden dat ik ook een tijdje niet op de site geweest ben (heel slecht!) maar wat kun je daar van balen!!!! Heel veel succes verder.

Groetjes Aline
February 25, 2012 om 11:27
hallo daar. goed bezig!! Mag ik je volgen? Weet nog niet helemaal hoe alles werkt, maar vind het fijn dat ik het niet alleen moeilijk vind om af te vallen. groetjes Linda
March 10, 2012 om 08:08
hallo daar. wat is het stil aan het front?? Gaat tie goed met je? je hebt al zo,n poos geen dagboekberichtje geschreven. Maar misschien ben je heel druk of je hebt er de balen van. we zijn er om je te steunen he die buddies!!:yeahyeah: Een fijn weekend in ieder geval!! groetjes Linda
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan