Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, February 18, 2012

Yoyo27 woog op het moment van schrijven 65.00 kg (bmi: 25.39).

Nou, gisteravond was lastig, en uiteindelijk wel wat chips, chco-pinda's en toetjes gegeten. Zo alles invoeren, durf het bijna niet ;-)
Wel spierpijn van sporten, leuk! Vandaag weer!

Update: vandaag 2 keer gesport, ging prima en was erg lekker! o.a. hardlopen 5 km in de avond, echt heerlijk. Wel werden de borrelnootjes weer op tafel gezet ivm bezoek, en als automatische pak je dan toch wat. Maar het valt mee, de rest van de dag rustig aan gedaan en dus ook wel gesport.
Ik ben heel erg blij met de site, en hoewel ik nog niet veel buddies heb is het overzicht van eten en sporten zelf al enorm verhelderend!

Onbekend
February 22, 2012 om 14:02
hoi,

het is zeker geen schande als je nog even anoniem wil blijft, dat heb ik zelf ook. ik ben al meerdere keren op deze site aanwezig geweest, en ook elke keer anoniem. dit keer is het voor het eerst dat ik echt een persoonlijk bericht over mezelf heb neergezet, en misschien zal er nog wel een foto volgen. gewoon voor mezelf, om te laten zien dat ik me niet hoef te schamen voor mezelf, hoe ik er ook uit zie. en natuurlijk ook wel om te zien hoe mijn lichaam zal veranderen als ik ga afvallen.
ik heb ook nog niet zo veel buddies, maar zoals je zelf al zegt: het is echt fijn om wel inzicht te krijgen in het eten en sporten. en die buddies komen wel als we wat langer aanwezig zijn op de site. met sporten heb ik nog niet zo veel, maar ik heb helaas ook een zwak voor chocolade en snoep. zodra ik er eenmaal mee begin, kan ik er vaak niet meer mee ophouden helaas. daarom kan ik er ook maar beter niet mee beginnen. en dan neem ik gewoon 1 of 2 keer in de week wel wat lekkers, zodat het lijnen ook veel vol te houden is. ik denk dat je voor jezelf moet uitzoeken of het beter helpt om kleine beetjes te nemen, of om een tijdje helemaal niet meer te snoepen. succes!

:afvallenin2011:
Onbekend
February 28, 2012 om 02:03
Wat goed dat je zo aan het sporten bent geslagen. Snap dat je eigenlijk niet durft in te voeren wat je gegeten hebt, maar zou het gewoon doen. Leer je alleen maar weer van voor de volgende keer ;-).
Hopelijk kan je een beetje steun uit deze site halen. Niks mis mee dat je liever anoniem wilt blijven, je moet je er zelf goed bij voelen.

Liefs Marieke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan