Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 29, 2012

Oranjevla woog op het moment van schrijven 75.70 kg (bmi: 25.89).

Goeie morgen!

Vanmorgen weer ietsje gezakt, nu -11 kilo. Verder op de lijst bij Famke gigantisch veel plaatsen gestegen. Deze week was echt top.

Gisteren bij de sportschool een fittest gedaan en laten meten. Mijn conditie is goed, dat viel mij enorm mee. Mijn vetpercentage is nog redelijk hoog 37,1% en dat moet onder de 33 vertelden ze. Ze werken niet met spierpercentage maar met spiermassa, logisch eigenlijk. Dan zie je of je los van een te hoog vetpercentage voldoende spiermassa hebt, en dat heb ik 45,2 kg.

De getallen vielen dus allemaal mee, maar er is genoeg ruimte voor verbetering en daar ga ik aan werken en dan over een maand weer een fit- en vet- test ;).

Gisteren ook maar weer eens mijn afmetingen opgenomen en ingevuld, ik zie op alle plaatsen enorme vooruitgang, ook mijn gehaatte spekarmen zijn aan het slinken waar je bij staat -8 cm! Oja 'de broek' waar ik al eens eerder over gepost heb, past nu over mijn hele kont en de rits is nog maar een paar centimeters verwijderd van kunnen sluiten. Ik denk dat het nog maar een paar kilo duurt.

Nou fijne dag iedereen en tot morgen!

Groet Li

Onbekend
February 29, 2012 om 16:11
Okeee klinkt goed de uitslag van de test! :) En - 8 is goeddd!! En wat je zegt over die koekjes heb je gelijk in! Even weer suikers aanvullen haha! :)

Ga zo dooooor! X
March 1, 2012 om 02:56
Vandaag weer 2 onsjes eraf, das heel fijn. Helaas gister met de kickfit na 20 minuten moeten stoppen door opspelende blessures... Daar kan ik zo van balen. Maar ik moet focussen op wat ik wel kan en dat is circuit en spinnen. Groet, Li
March 1, 2012 om 10:34
Wat leuk dat je alles hebt laten opmeten / zelf hebt opgemeten. Ik heb mijn armen helaas nooit gewogen, ben ook wel benieuwd hoeveel ik kwijt ben geraakt, maar ja... Wel zijn mijn armen nog niet helemaal strak, ik hoop dat ze in het komende jaar nog wat mooier gaan worden!

Over die spiermassa: daar heb ik zo m'n twijfels over. Waarom zou je massa beter zijn dan een percentage? Het gaat toch ook om de verhoudingen in je lichaam. Maar goed, dat maakt niet zoveel uit... Maar toch lijkt 45 kg me enorm veel, dan kom je uit op 60%!
Ik ga het volgende week eens bij ons in de sportschool vragen, of wat er uit hun apparaat komt, gaat om spiermassa of spierpercentage? Ik dacht altijd percentage, maar ze zeggen massa, dus misschien gaat t wel echt om de kilo's... Dan heb ik het veel beter gedaan dan ik zelf dacht! Omdat ik van 22,0 naar 27,9 kg of % ben gegaan. Maar dat maakt nogal een verschil, want als het om een percentage gaat, ben ik nog steeds 1,3 kilo of zo (laatst weer eens uitgerekend) kwijtgeraakt in de tussentijd. Terwijl het bij spiermassa zou betekenen dat ik echt kilo's spieren heb aangemaakt. Ik ben benieuwd...
Nou ja, jouw 45 kilo lijkt me dus enorm veel, ik zit nu op 27,9 kg. En qua vetpercentage zitten we aardig bij elkaar in de buurt... Dus ben benieuwd hoe zich dat bij jou gaat ontwikkelen!
Als ik meer weet van hoe het bij mij zit, laat ik het je ook zeker weten.

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan